Niinan ja Loren pääsiäinen: Syödään koko ajan!

Kesällä vihittävät Niina Herala ja Lore Backman suuntaavat pääsiäisen viettoon mökille, jonne taiotaan pääsiäistunnelmaa koko perheen voimin.

Niina Herala ja Lore Backman ottavat lomaa työkiireistä pääsiäisen kunniaksi.

– Lähdemme mökille perheen kanssa, jossa on tarkoitus syödä hyvin ja levätä. Itse en osallistu ruoan laittoon, vaan se on Loren ja hänen veljensä vastuulla. Minulla ei ole sananvaltaa ruoka-asioihin, Niina nauraa.

Pääsiäiskoristelu tapahtuu lasten ehdoilla ilman liiallista stressiä.

– Maalataan munia ja haetaan ulkoa pajunkissoja pöytään. En lähde uusimaan koko sisustusta, vaan tuon pääsiäisen värejä ja tunnelmaa esiin esimerkiksi kattauksen avulla, Niina kertoo.

Kolmen lapsen perheen virvontareissu on hoidettu perinteiden mukaisesti jo viime viikonloppuna, jolloin Niina oli juontamassa vielä tiukkaa Idols-kisaa. Aina Niina ei ole kuitenkaan suostunut pysymään poissa virvontakuvioista.

– Taisin olla 13-vuotias, kun pikkusiskon hyvän virvontasaaliin innostamana vedin kimpsut ja kampsut niskaan ja suuntasin saalistusreissulle. Olin silloin jo aika pitkä tyttö, joten sain vihaisia katseita ja ihmiset taisivat pitää minua aika ahneena. Myös saalis jäi silloin aika pieneksi, hän nauraa.

Kuvat: Lehtikuva

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja