Näyttelijä Satu Silvo avautuu erikoisesta perhe-elämästä, joka koitti hänen ja Heikki Kinnusen eron jälkeen: "Siinä ei ollut mitään järkeä"

2:04
Elämän kolhima Satu Silvo kertoo, minkä koskettavan ja tärkeän asian hän on oppinut kirjailijapuolisoltaan Reinar Palmgrenilta.

Satu Silvon ja Heikki Kinnusen lapset jäivät asumaan isälleen, kun pariskunta erosi vuonna 2002. Tuohon aikaan Satu Silvo otti käyttöönsä käytännön, jossa ei nykyään ajateltuna ollut hänestä mitään ideaa.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan kauden neljännessä jaksossa Maria Veitola suuntaa yökylään Helsingin Käpylään näyttelijä Satu Silvon ja kirjailija Reidar Palmgrenin kotiin. 

Vierailun aikana Veitola ja Silvo käyvät pyörähtämässä myös Silvon ravintolassa Silvopleessa, joka sijaitsee Kalliossa. Yhteiseen ruokailuun liittyy myös Silvon nuorempi lapsi Vilma Kinnunen, joka opiskelee tällä hekellä Teatterikorkeakoulussa. Myös Silvon vanhempi lapsi Paavo Kinnunen on näyttelijä. Heidän isänsä on Silvon entinen puoliso, näyttelijä Heikki Kinnunen.

Silvo ja Kinnunen erosivat vuonna 2002, jolloin lapset jäivät asumaan isänsä luokse. Ratkaisu ei kuitenkaan ollut Silvon mukaan loppupeleissä järkevä. 

– Näennäisesti se koti oli siellä Käpylässä, mutta mähän juoksin siellä, pesin siellä ne pyykit ja vein sinne ruuat, että se oli ihan hölmö yhdistelmä, siinä ei ollut mitään järkeä, Silvo kertoo Veitolalle. 

Veitola ihmettelee keskustelussa, miksi ihmeessä Silvo teki aikoinaan näin. 

– En mä tajua, mä jotenkin naisena sen niin koin, ja aika yksin oli niiden kaikkien kipujen ja sen vanhemmuuden ja kaiken kanssa. Ja sitten se oli sellaista, että no miehet tekee niinkuin ne haluaa ja naiset tekee niinkuin ne pystyy, Silvo miettii.

Silvo kertoo saavansa runsaasti palautetta siitä, miten vahvalta ja voimakkaalta ihmiseltä hän vaikuttaa ja millainen esimerkki hän on muille. Hän kertoo, ettei aina kuitenkaan tunnista tällaisia puolia itsestään. 

– Mussa on niin se haavoittuva minä ja haavoittunut niin läpi elämän, niin ajattelen, että jos sieltä sitten sen kautta on jotain sellaista vahvuutta, josta on johonkin palvelemaan naista tai ihmistä, niin mikäs siinä, Silvo kuitenkin pohtii. 

Yllä olevalla videolla Satu Silvo kertoo, minkä tärkeän opin itsestään hän on ymmärtänyt puolisonsa Reidar Palmgrenin koskettavien sanojen kautta. 

Yökylässä Maria Veitola torstaisin mtv-palvelussa ja klo 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja