Nieminen: Aivan mahtavaa!

Jarkko Nieminen otti arvokkaan päänahan tenniksen Sydneyn ATP-turnauksen välierissä. Huippuvireisen Niemisen uhriksi joutui maailmanlistan kolmonen, Serbian Novak Djokovic.

- Aivan mahtavaa. Voitin maailman kolmosen kahdessa erässä ja edessä on finaali. Ei paljon parempaa fiilistä voi olla, Nieminen kertoi.

Djokovic johti toista erää 6-5, mutta Nieminen tasoitti antamatta vastustajalleen pistettäkään. Katkaisupelissä Nieminen pyrähti 4-1-johtoon, hankki kolme ottelupalloa ja käyttiniistä ensimmäisen.

- Hallitsin ensimmäistä erää aika selvästikin ja ansaitsin sen voittaa. Pelasin tiukat paikat paremmin, sain parhaatsyötöt niihin ja nousin ohi, Nieminen kertasi.

- Pystyin pelaamaan niin kuin halusin. Olen tosi tyytyväinen, että sain sen poikki kahdessa erässä. Olosuhteet olivat tuuliset ja vaikeat. Samat tietysti molemmille, mutta hallitsin ne paremmin.

Niemisen vuosi on alkanut mainiosti. Viidestä ottelusta koossa on neljä voittoa.

- Kentällä ei ole koskaan tuntunut paremmalta. Ei yhtään huonoa ottelua tänä vuonna. Tuntuu, etten ole näitä kahta viikkoa parempaa tennistä koskaan pelannut, Nieminen kertoi.

Nieminen on valmis ensi viikolla alkavaan kauden ensimmäisen Grand Slam -turnaukseen Australian avoimiin.

- Pienet asiat ovat loksahtaneet kohdalleen. Itseluottamus ja fyysisyys ovat kunnossa. Täällä pääsin loppuotteluun asti, mikäs sen parempaa valmistautumista, Nieminen sanoi.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat