Nicole Richien ja Joel Maddenin lapset tekivät harvinaisen punaisen maton näyttäytymisen – ovat kuin ilmettyjä vanhempiaan

Näyttelijä Nicole Richien ja laulaja Joel Maddenin teini-ikäiset lapset Harlow ja Sparrow näyttäytyivät harvinaiseen tapaan vanhempiensa kanssa punaisella matolla 2. huhtikuuta Los Angelesissa. 

Näyttelijä-korusuunnittelija Nicole Richien ja Good Charlotte -yhtyeen laulajan Joel Maddenin lapset ovat kuin ilmettyjä vanhempiaan. Tytär Harlow, 16, ja poika Sparrow, 14, näyttäytyivät elokuvan Apua! Lapsenvahti kuoli – eihän kerrota äidille ensi-illan punaisella matolla 2. huhtikuuta Los Angelesissa. 

Punaisella matolla nähtiin myös Nicolen isä laulaja Lionel Richie sekä tämän naisystävä Lisa Parigi ja Nicolen äiti Brenda Harvey-Richie.

Nicole näyttelee elokuvassa johtaja Rose Lindseytä. Elokuva on uudelleenfilmatisointi vuoden 1991 samannimisestä elokuvasta. Komedian on käsikirjoittanut Chuck Hayward ja ohjannut Wade Allain-Marcus.

Nicole ja Joel ovat olleet naimisissa vuodesta 2010. He saivat Harlow'n 11. tammikuuta 2008 ja Sparrow'n 9. syyskuuta 2009.

Pariskunta esittelee lapsiaan harvoin sosiaalisessa mediassa. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat