NHL:n venäläispelaajan mystisestä katoamisesta lisätietoja – poliisi julkaisi videon sekavasta jälkipyykistä: "Hän on hullu"

Seattlen poliisi on julkaissut videon, joka tarjoaa lisätietoja NHL-hyökkääjä Valeri Nitshushkinin ja hänen hotellihuoneestaan löytyneen venäläisnaisen välisistä tapahtumista.

Colorado Avalanchea edustava Nitshushkin jäi mystisesti pois joukkueensa kokoonpanosta kesken Seattle Krakenia vastaan pelatun NHL-pudotuspelisarjan henkilökohtaisten syiden vuoksi, eikä venäläistä ole nähty sittemmin julkisuudessa. 

Nitshkushkin joutui Seattlessa keskelle erikoista vyyhtiä, kun hänen hotellihuoneestaan löydettiin päihtynyt nainen.

Seattlen poliisi julkisti torstaina videon tapahtumien kulusta. Joukkueen lääkäri Bradley Changstrom kertoi löytäneensä naisen Nitshushkinin hotellihuoneesta hyvin päihtyneenä. Coloradon taustajoukot yrittivät saada kaksikkoa eri huoneisin. Changstrom kertoi odottaneensa ensiapuyksikön saapumista naisen kanssa liki kaksi tuntia.

– Hänellä oli nainen huoneessaan. Yritimme saada hänet ulos huoneesta ja hän oli todella päihtyneenä. En voinut lähettää häntä Uberiin hänen oman turvallisuutensa vuoksi, joten soitimme ambulanssin paikalle. Henkilö, jonka kanssa hän oli, ei ole enää täällä, Changstrom valottaa tapahtumia poliisin julkaisemalla videolla.

Colorado-väen tiedossa ei kuitenkaan ole, kuinka kauan Nitshushkin ja venäläisnainen ovat olleet tekemisissä ennen kuin heidät löydettiin venäläishyökkääjän hotellihuoneesta. Nitshushkin ei ollut osallistunut joukkueensa harjoituksiin samana aamuna.

Changstromin kertoman mukaan nainen oli käyttäytynyt väkivaltaisesti Coloradon toimihenkilöitä kohtaan heidän yrittäessään saattaa naista ambulanssille.

Poliisin julkaisemista materiaaleista selviää myös, kuinka Nitshushkinin huoneesta löydetty nainen yrittää sekavalla tavalla puhua viranomaisille. Nainen väitti ”erään henkilön” vieneen hänen passinsa, muttei kuitenkaan kertonut, ketä hän tarkoitti.

– Tämä henkilö vei passini. Minä en ole paha. Tämä henkilö vei passini ja laittoi minut tänne. Tämä henkilö on todella paha. Hän on valehtelija. Voitte katsoa kamerat. Hän on hullu, nainen kertoi hysteerisenä poliisille videolla.

Lähteet: Seattle Times & 9news

Lue myös:

    Uusimmat