Coloradon venäläistähti katosi – hänen hotellihuoneestaan löydettiin apua tarvinnut nainen

Kateissa olleen Colorado Avalanchen NHL-jääkiekkoilija Valeri Nitshushkinin, 28, hotellihuoneesta löytyi Ukrainassa syntynyt venäläisnainen, The Denver Post uutisoi.

Venäläishyökkääjä Nitshushkin ei ollut lauantaina Colorado Avalanchen kokoonpanossa Seattlessa, jossa Avalanche voitti Krakenin. Hän oli puuttunut myös joukkueen aamujäiltä.

Kateissa olleen Nitshushkin liikkeistä ei ole ollut tietoa. Joukkueen päävalmentaja Jared Bednar kertoi venäläisen olleen sivussa henkilökohtaisista syistä.

Seattlen poliisilaitoksen raportin nähnyt The Denver Post kertoo nyt, että Nitshushkinin hotellihuoneesta Seattlesta oli löytynyt lauantaina päihtynyt nainen. Avalanchen edustajat olivat löytäneet hänet mentyään tarkistamaan huonetta.

Joukkueen lääkäri koki, että nainen oli liian päihtynyt lähteäkseen hotellista turvallisesti taksiin, ja soitti hätänumeroon kello 15.20 sikäläistä aikaa. Nainen vietiin sairaalahoitoon, kun katsottiin, ettei hän pystyisi huolehtimaan päihtymystilassaan itsestään.

28-vuotias nainen kertoi viranomaisille olevansa Ukrainassa syntynyt venäläinen henkilö. Hän sanoi, "ettei hänen olisi koskaan pitänyt tulla Yhdysvaltoihin" ja että "paha ihminen vei hänen passinsa".

Avalanche ei ottanut kantaa, liittyykö tapaus Nitshushkinin poissaoloon henkilökohtaisista syistä. 

Avalanche on hävinnyt sarjan kaksi viimeisintä ottelua, joista Nitshushkin on ollut niin ikään sivussa. Kraken on voiton päässä jatkopaikasta johtaessaan sarjaa voitoin 3–2, ja seuraava ottelu tahkotaan Suomen aikaa seuraavana yönä Seattlessa.

Nilkkavammasta kauden aikana kärsinyt Nitshushkin pelasi runkosarjassa 53 ottelua tehopistein 17+30=47. Pudotuspeleissä hän on tahkonnut kaksi ottelua, ja kasassa on yksi syöttöpiste. 

Lue myös:

    Uusimmat