Nerokkaimmat kauneusvinkit listattiin – poimi vinkit!

Uuden vuoden vaihtuessa useat tekevät päätöksiä hyvinvointinsa puolesta. Pienet muutokset kauneudenhoitorutiineissa voivat tehdä yllättäviä ja upeita muutoksia ihollesi – ilman suurta vaivaa. Aloita uusi vuosi päivittämällä kauneudenhoitoasi helpoin vinkein!

Pilaavatko kuukautiset ihosi? Ovatko huulesi jatkuvasti rohtuneet? Onko näyttävä meikki vaikea saada kiinnittymään iholle? Näillä nerokkailla vinkeillä voit aloittaa uuden vuoden selättämällä monta arkista kauneuspulmaa!

1. Helppo huulikuorinta

Rohtuneet huulet ovat useille päänvaiva etenkin talvisin, kun ilma on erityisen kuivaa. Helppo huulikuorinta on kuitenkin kaikkien käsien ulottuvilla, sillä siihen tarvitaan vain pala sokeria: hieromalla huulia sokeripalalla saat niistä silkinpehmeät. Kuoritut huulet pysyvät aamuun saakka pehmeämpinä vaseliinin avulla.

2. Varaudu kuukautisiin

Useiden naisten iho reagoi kuukautisiin negatiivisesti. Epäpuhtauksilta kannattaakin suojautua jo etukäteen: hoitamalla ihoa erityisen tehokkailla puhdistusaiheilla viikkoa ennen kuukautisten alkua voi hormonien vaikutukset ihoon minimoida.

3. Kiinnitä glitter-meikki

Trendikkäät glitter-meikit on vaikea saada pysymään kasvoilla. Levittämällä pohjustusainetta huolellisesti glitterin alle takaat sen, että hileet pysyvät paikoillaan, sillä pohjustusvoide toimii kimalteiden alla kuin liima.

4. Tee hoitoaine hiuksille itse

Hoitoaineen käyttö shampoon seurana on tärkeää, jotta hiukset pysyvät hyvässä kunnossa. Aina ei kuitenkaan ole syytä turvautua valmiisiin tuotteisiin, sillä esimerkiksi tehokas hoitoaine on helppo sekoittaa itse. Sekoittamalla banaania, oliiviöljyä ja kananmunaa ja on mahdollisuus loihtia helposti kosteuttava hoitoaine hiuksille.

5. Huolehdi hajuvedestä

Kuten useammat muutkin kauneustuotteet, hajuvesi kuluu päivän aikana. Kosteuttamalla sen kohdan ihosta, jolle hajuvettä on tarkoitus laittaa voi hajuveden taata tuoksuvan entistä pidempään: tuoksut nimittäin haihtuvat kuivalta iholta kosteaa ihoa helpommin.

6. Kosteuta

Talven kuivattaman ihon kosteuttaminen ei ole niitä helpoimpia tavoitteita, kun tehokkaatkaan kosteusvoiteet eivät aina tunnu taltuttavan ihon kuivuutta. Levittämällä iholle ensin vartaloöljyä ja sen jälkeen kosteusvoidetta luot iholle kalvon, joka helpottaa öljyn imeytymistä.

Lue lisää:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja