Näyttelijä aiheutti 9-vuotiaan lapsen kuoleman – puhuu onnettomuudesta ensimmäistä kertaa

Rebecca Gayheart ajoi vuonna 2001 kolarin, joka vei 9-vuotiaan hengen.

Beverly Hills, 90210 -sarjasta tuttu Rebecca Gayheart ajoi vuoden 2001 kesäkuussa kolarin, jossa 9-vuotias lapsi menehtyi. Vaikka onnettomuudesta on aikaa, ei Gayheart ole unohtanut tapahtunutta.

Näyttelijä avautui onnettomuudesta ensimmäisen kerran  ystävänsä The Only One in the Room -nimisessä podcasissa. Siellä hän kertoi, että onnettomuus sai hänet kyseenalaistamaan kaiken.

– 9-vuotias kuoli. Ja kaikki muuttui siitä hetkestä. Se käänsi maailmani ylösalaisin ja menetin uskoni kaikkeen. Kyseenalaistin Jumalan miettien miksi?

Nyt näyttelijä kertoo ymmärtäneensä, että hänelläkin on tarkoituksensa.

– Voin yhä pohtia noita kysymyksiä ja silti ymmärtää, että ansaitsen olla onnellinen. Minun kuuluu olla täällä ja yritän korjata virheitäni, vaikka se olikin vahinko.

Los Angelesissa sattuneessa onnettomuudessa Gayheart ajoi vahingossa tietä ylittäneen Jorge Cruz Jr. -nimisen pojan päälle, kun tämä oli ylittämässä tietä. Cruz menehtyi vammoihinsa myöhemmin sairaalassa.

Gayheart korvasi Cruzin hautajaiset. Näyttelijä tuomittiin ehdolliseen vankeuteen, 750 tunniksi yhdyskuntapalvelukseen ja hän menetti ajolupansa vuodeksi. Lisäksi hän maksoi vajaan 2500 euron sakot.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja