Naomi Campbellin hiukset tuhoutuivat – järkyttävää jälkeä

Huippumalli Naomi Campbell on elävä esimerkki siitä, miten hiustenpidennysten käyttö voi mennä pahasti pieleen.

42-vuotias Naomi Campbell lomaili hiljattain Ibizalla. Hehkeän huippumallin sijaan paparazzien kuviin tallentui järkyttävällä tavalla kaljuuntuvalta näyttävä, parhaat päivänsä nähnyt malli.

Rannalla ollessa Naomi oli laittanut hiuksensa poninhännälle. Tämä paljasti mallin pakenevan hiusrajan, jonka Daily Mail kirjoittaa johtuvan naisen läpi mallinuran käyttämien hiustenpidennysten ja tiukkojen kampauksien aiheuttamasta rasituksesta.

Vaikka bikineissä esiintyneen Naomin vartalo on edelleen huippukunnossa, kertovat kuvat karua tarinaa naisen hiusten kunnosta. Jo aiemmin hiusasiantuntijat ovat arvelleet Naomin kaljuuntumisen johtuvan hiustenpidennyksistä.

Campbell on vuosien ajan käyttänyt luonnonkiharien hiustensa päällä suoria hiustenpidennyksiä. Hiustenpidennykset ovat ilmeisesti repineet mallin omia hiuksia. Asiantuntijoiden mukaan saattaa mennä jopa vuosi, ennen kuin hiukset kasvavat jälleen normaalisti. Tosin Naomin tapauksessa ainut ratkaisu tilanteeseen saattaa olla hiusimplanttien asennus. Naomin lisäksi myös Britney Spearsin,Paris Hiltonin ja Victoria Beckhamin on kerrottu kärsivän samasta ongelmasta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat