Nämä merkit paljastavat, että mies on sinusta kiinnostuneempi kuin sinä hänestä

Tapailet miestä, joka vaikuttaa kaikin puolin ihanalta: hän on hurmaava ja hauska, vastaa viesteihisi ja on sinuun yhteydessä... usein. Mutta onko hän jo liiankin innokas?

Tilanne saa sinut ehkä kuvittelemaan, että sinussa on jotain vikaa. Kerrankin kunnollinen mies, joka on saatavilla ja heti sinua alkaa ahdistaa. On mahdollista, että ylireagoit, koska et ole tottunut siihen, että mies näyttää avoimesti tunteensa. Ahdistuksesi voi kuitenkin kieliä myös siitä, että mies ei ehkä olekaan ihan niin täydellinen kuin ulkokuori antaa olettaa.

Näistä merkeistä tunnistat miehen (tai naisen!), joka ei osaa rajoittaa kiinnostustaan:

Hän on jatkuvasti sinuun yhteydessä

"Hyvää huomenta, kaunokainen!" on ihana aloitus aamulle, mutta jos puhelimesi on piipannut lounaaseen mennessä jo useita kertoja ilman, että se tuo hymyn huulillesi, voi olla aika puhua suoraan. Kerro hänelle, että olet kiireinen töissä, joten voi olla parempi viestitellä vasta työpäivän jälkeen. Rehellisyys maan perii, sillä avoimella keskustelulla luot rajat kommunikaatiolle ja näin pysytte molemmat kärryillä siitä, mikä on ok.

Hän haluaa heti esitellä sinut perheelleen

Sovitte juuri kolmansista treffeistä, kun mies kutsuu sinut perheillalliselle vanhempiensa luokse. Jos ensireaktiosi on kauhistuminen, et ole vielä valmis tapaamaan hänen perhettään.

Sen sijaan, että kävelet pois tilanteesta kauhusta kankeana, kerro miehelle tunteistasi. Selitä, että haluat kyllä tavata hänen perheensä, mutta vasta sitten, kun olette seurustelleet pidempään. Haluat ensin tutustua mieheen – sen jälkeen tulee perheen aika.

Hän haluaa viedä sinut treffeille ilman ennakkoilmoitusta

Mies ilmaantuu ovellesi kukkakimpun kanssa ja kertoo, että hän on tehnyt varauksen ravintolaan. Joko pidät elettä todella romanttisena tai todella tökerönä. Mies olettaa, että sinulla ei ole muuta tekemistä tai pystyt noin vain muuttamaan suunnitelmiasi hänen takiaan.

Vaikka mielesi tekisi sulkea ovi hänen nenänsä edestä, älä menetä hermojasi. Sano, että arvostat kaunista elettä, mutta aikataulusi on tarkkaan suunniteltu, joten toivot, että yhteisistä menoista sovitaan etukäteen.

Hän huolehtii sinusta – vaikket oikeastaan kaipaa huolenpitoa

Joudut perumaan treffinne, koska sairastut flunssaan. Ei aikaakaan, kun mies soittaa ovikelloasi nenäliinapaketti kainalossaan. Miehen ele on sympaattinen, mutta ehkä haluaisit vain sairastaa rauhassa etkä oikeastaan kaipaa huolenpitoa. Kiitä miestä ajatuksesta, mutta ilmaise selkeästi, että osaat pitää huolen itsestäsi ja pyydät kyllä apua silloin, kun tarvitset sitä.

Hän kaappaa vapaa-aikasi

Kun kerrot miehelle hyvästä kuntosalista, jolla treenaat, voi olla, että mies haluaa itsekin kokeilla paikkaa. Jos hän alkaa kuitenkin ilmaantua harrastuksiisi ja vapaa-ajan rientoihisi ilman, että olet kertonut hänelle, missä olet, on aika painaa jarrua. Voi olla, että mies kokee, että harrastuksesi ovat oiva tapa tutustua sinuun paremmin, mutta jos et kaipaa miehen seuraa, kerro hänelle suoraan, että harrastat mieluummin omassa seurassasi.

Hän sanoo rakastavansa sinua ennen aikojaan

Miehen suusta pääsee rakkaudentunnustus ennen kuin olet lainkaan varma omista tunteistasi. Jos uskot olevasi itsekin rakastumassa, tehtäväsi on vakuuttaa hänelle, että pidät hänestä todella, mutta et ole vielä valmis suuriin julistuksiin. Jos kuitenkin tiedät sisimmässäsi, että suhteellanne ei ole tulevaisuutta, on parasta sanoa hyvästit ja antaa miehen etsiä sellainen kumppani, joka vastaa hänen tunteisiinsa.

Miten lapset käsittävät rakkauden? Katso video:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja