Näitkö jo? Tällainen oli herttuaparin joulukortti – kuvan nappasi Meghanin äiti

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Herttuatar Meghanin äiti nappasi kuninkaallisten joulukuvan.

Yhdysvaltoihin muuttaneet prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan julkaisivat tänä vuonna ensimmäisen joulutervehdyksensä rapakon takaa. 

Meghanin äidin Doria Raglandin ottamassa otoksessa pariskunta nähdään yhdessä Archie-poikansa kanssa leikkimökin edustalla. Mukaan otokseen ovat päässeet myös perheen koirat, Pula ja Guy. 

– Alkuperäinen kuva on otettu aikaisemmin tässä kuussa herttuattaren äidin toimesta. Pieni joulukuusi sekä kotitekoiset ornamentit ja muut koristeet olivat Archien valitsemia. Puu istutetaan pyhien jälkeen, herttuaparin edustaja kertoi People-lehdelle.

Meghan ja Harry vetäytyivät tämän vuoden keväällä velvollisuuksistaan kuninkaallisina ja muuttivat Archie-poikansa kanssa Yhdysvaltoihin. Montecitoon asettuneet Harry ja Meghan edustivat viimeistä kertaa kuninkaallisina maaliskuussa, jonka jälkeen he suuntasivat uuden elämänsä pariin merten taakse toiselle mantereelle. Samoihin aikoihin alkoi koronaviruspandemia, minkä johdosta matkustamista maiden välillä on suositeltu välttämään. 

Näin ollen prinssi Harry ei ole vieraillut kertaakaan kotimaassaan sen jälkeen. Vaikka matkustamista maiden tai mantereiden välillä ei suositella, on Harry saanut osakseen myös kritiikkiä siitä, ettei hän ole käynyt muuttonsa jälkeen kotimaassaan katsomassa ikääntyviä isovanhempiaan. Harryn isoäiti kuningatar Elisabet on 94-vuotias ja isoisä prinssi Philip 99-vuotias. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja