Naisten napakat vastaukset miehille: Näin seuraat jääkiekkoa oikein

Miesten vinkit naisille jääkiekon seuraamiseen herättivät keskustelua puolesta ja vastaan. Nyt on naisten vuoro jakaa vinkit miehille.

Jääkiekon MM-kisakauden ollessa hyvässä vauhdissa, on tärkeää kerrata myös pelisäännöt kotikisakatsomoissa. Miesten karujen lätkän seuraamisvinkkien innoittamana AVAn lukijat kertovat omat neuvonsa jääkiekon seuraamiseen.

Hanki kylmälaukku sohvan viereen

– Älä aliarvioi naista jääkiekon seuraajana ja pelin katsojana. Kommenttejasi, kuten "et ymmärrä tästä pelistä hölkäsen pöläystä" ei kaivata. Minulla on samanlainen oikeus katsella peliä ja nauttia siitä, kuin sinullakin.

– Jos nainen kysyy mikä on paitsio, selitä se. Et voi huutaa kurkku suorana paitsiosta ja ärsyyntyä jos joku kysyy siitä.

– Hanki itse pizzaa ja olutta. Hae niitä itse jääkaapista pelitauon aikana ja tuo naiselle myös. En myöskään halua palvella sinua lätkämatsin aikana, hanki kylmälaukku sohvan viereen.

– Syö tyytyväisenä vaimokkeesi valmistama kisaleipä, äläkä sen jälkeen edes harkitse sanovasi yhtäkään pahaa sanaa siitä, kun kysyn jonkun itsestään selvän asian.

– Jos olohuoneesta on tehtävä kisankyttäysstudio, älä unohda kysyä mitä armaasi haluasi juoda, äläkä sulje äijäporukan ulkopuolelle.

– Voit korjata jälkesi myös pelin aikana, esimerkiksi erätauolla. Olutläikät uudelta matolta heti.

Kaljainen kisaparta ei houkuta

– Jos aiot kasvattaa kisaparran ja tiedät ettei nainen pidä siitä, on turha odotella pusuja etenkään kun olet vetänyt viikset täyteen kaljatippoja ja pizzamuruja.

– Älä hauku pelaajia homoseksuaaleiksi ellei sinulla ole omakohtaista kokemusta intiimistä yöstä heidän kanssaan.

– Älä tee ärsyttäviä kommentteja kesken pelin. Ei tarvitse kommentoida vaikka kavereitasi olisi kylässä katsomassa peliä, ärsytys vain tiivistyy kun viisastellaan porukalla.

– Kisakatsomossa jossa on kavereita, ei tarvitse selostaa kilpaa kavereitten kanssa selostajan päälle.

– Jos miestä ei lätkä kiinnosta, paras häipyä kämpästä pelien ajaksi. Omia kannustetaan, turha kiroilu pois, tuulettaa ja kannustaa saa ja pitää. Viintiä tai olutta pöytään kiitos, syöminen ei kuulu matsien seurantaan. Iloinen ja kannustava mieli messiin.

– Jos mieheen voi tehdä vaikutuksen muistamalla hänen lempijoukkueensa pelipäiviä, naiseen voi tehdä vaikutuksen vaikka muistamalla tiskata ja keräämällä kaljatölkit pois pelin jälkeen.

– Ei tarvitse muuttua eläimeksi (lue: siaksi) kisojen vuoksi - ihan yhtälailla vaimosi/tyttöystäväsi haluaa katsoa kisoja joten miehellä ei ole yksinoikeus olla tekemättä kahteen viikkoon mitään. Koti ja lapset on edelleen hoidettava yhdessä.

Suklaa, viini ja yhteiset ateriat saavat naisen heltymään

– Kiekkopeliin voi valmistautua myös yhdessä, hyvän aterian merkeissä mieluiten kaveriporukassa.

– Jos rakkaasi ei sitten millään halua katsoa peliä vaan mielellään pakenisi paikalta tarjoa vastalahjaksi tai myönnytykseksi sitten myöhemmin jotain kivaa yhteistä tekemistä.

– Jos rakkaasi haluaa juoda jotain varsin kallista viiniä tyttöporukan kanssa, suo se hänelle.

– Olkaa toisillenne myös rehellisiä, jos itse esimerkiksi mieluummin repisit varpaankynsiäsi irti kuin katsoisit romanttista elokuvaa ja toisin päin lätkämatsin kanssa. Tästä kannattaa keskustella rakentavasti, kumpikin on toiselle yhtä tarpeetonta ja väkinäistä piinaa.

– Hanki vaimollesi toinen tv/tietokone/kampaaja-aika matsin ajaksi. Voit myös ostaa hänelle suklaata ja jonkun hänelle mieluisan elokuvan.

– Niinä iltoina kun matseja ei ole, vie naisesi ulos, tekemään jotain sellaista josta hän pitää. Tee kotitöitä enemmän ja anna naiselle omaa aikaa. Kehu naistasi kauniiksi ja palvele häntä. Näin saat ehkä katsottua matsin rauhassa... EHKÄ.

Jos suosikkijoukkue häviää...

– Älä kyseenalaista sitä, miksi emme pidä jostain pelaajasta. Pelaajan ulkonäöllä on vaikutusta, vaikka toki osaamme erotella hyvät pelaajat huonoista.

¬ Osaamme sanoa pelin aikana muutakin kuin kirosanoja tai öh!!! Noh!!! Jos haluamme analysoida pelin kulkua kokonaisilla lauseilla, sinun ei tarvitse mulkaista ja osoittaa että haluat meidän olevan hiljaa.

– Jos peli menee huonosti ja olemme häviöllä 5-0, huomiomme saattaa herpaantua pelistä ja alamme esimerkiksi keskustella tai tekemään jotain muuta. Ehkä sinunkin pitäisi?

– Jos häviämme, se ei tarkoita että ainoastaan sinä saat tiuskia seuraavaan peliin asti. Se ei myöskään velvoita meitä olemaan mykkinä ja tuomaan sinulle lohdutusolutta korikaupalla.

– Mene baariin katsomaan peliä, kotiolkkarin voi jättää välillä kiekkovapaaksi alueeksi!

Anna naisen nauttia pelistä

– Suu kiinni ja keskity kinuamisen sijaan peliin, anna emännän nauttia peleistä!

AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja