Naisten mies Jasse Salonen: Vihaan perinteisiä häitä!

Naisten mies -sarjassa tavataan hurmaavia miehiä ja kuullaan suoraan miesten suusta, miksi naiset ovat niin kertakaikkisen ihania! Tällä kertaa Helmen lukijoille mietteitään naisista kertoo muusikko Jasse Salonen.

Hybrid Childrenin laulaja ja kitaristi, sekä nykyään myös Kari Peitsamo Road Hogs -yhtyeessä bassoa soittava Jasse Salonen, 42, vastasi Helmen Naisten mies -haasteeseen. Tänä vuonna 20 vuotta täyttäneen Hybrid Childrenin keulakuva ihailee letkeitä naisia ja ihmettelee häihin liittyvää hömpötystä.

Mikä tekee naisista ihania?

Erilaisuus. Meihin miehiin verrattuna siis. Ilman muuta ensin tulee nämä fyysiset erot ja sitten sellainen pehmeys – sekä fyysisesti että ajatusmaailman ja luonteen puolesta. En diggaa kovista tytöistä yhtään. Ruutia saa kyllä olla, mutta ei kova.

Ketä naista ihailet?

Mun äitiä. Ja siskoani, jolla on kolme pientä poikaa, joita se hoitaa tällä hetkellä yksistään.

Mikä on kaikkein kauneinta, mitä naiselle voi sanoa?

Minä rakastan sinua. Suomen kielessä, tai ainakin mulle, rakkaus on painava sana. Sitä ei sanota turhaan tai niin, että sitä ei tosissaan tarkoittaisi. Ja kuten Sibelius on sanonut, tuo lause pitää nimenomaan kuiskata. Ei sitä huudella kovaan ääneen.

Mitä et naisissa ymmärrä?

Aika yleistä on se älytön shoppailu, mitä en oikein tajua. Ostetaan ja ostetaan, vaikka ei edes tarvita oikeasti mitään. Ja tämä häähömpötys! Mikä ihme siinä on, että näille hääohjelmille ja -lehdille löytyy niin paljon tilausta? En voi tajuta. Elämäkö tähtää siihen yhteen ainoaan päivään kun saadaan olla huomion keskipisteenä "rinsessana"? Ja siitä vouhotetaan suunnilleen vuosia etukäteen, mietitään ja vatvotaan. Melkeinpä voisin sanoa vihaavani häitä. Siis niitä perinteisiä sukuhäitä morsiamen ryöstöineen ja sukkanauhaleikkeineen. Ei perkele. Kiusallista.

Jos saisit olla nainen yhden päivän ajan, mitä tekisit?

Heh heh, kyllä täytyy suoraan sanoa, että harrastaisin varmasti seksiä koko 24 tuntia. Haluaisin todellakin tietää miltä se naisena tuntuu.

Mikä on kaikkein romanttisin tekosi?

En ole yhtään romanttinen tyyppi, kaikki romantiikka tuntuu jotenkin vaivaannuttavalta. Tai teennäiseltä. Siis sellainen perinteinen kynttilänvaloillallinen ja muut hössötykset kuten ruusut, tilatut serenadien esittäjät ja muut. Mutta olen mä kukkia kyllä tytölle vienyt, kerran ainakin. Siinähän sitä romantiikkaa aika saldo.

Mikä on paras iskurepliikkisi?

Yleensä odotan, että mulle tullaan juttelemaan. En ole sellaista iskijätyyppiä, että menisin vaan tyrkyttämään itseäni ja yrittäisin tehdä vaikutusta. Kyllä sen sitten katseesta huomaa, että mikä siinä on meininki ja kannattaako mennä söpertelemään jotain, jos ei nainen ehdi ensin. Varmaan joku että: "Moi mä oon Jasse, mikäs sun nimi on?"

Millainen on mielestäsi mainio naistennaurattaja?

No johan on kysymykset! Eiköhän se ole sellainen, mikä saa ne tyttöset kikattamaan. Eli jos itkua alkaa naiset tihrustamaan, niin sitten ei ole kovin hyvä. Monta kertaa olen kyllä tuossa itkettämisessäkin onnistunut.

Millainen naistenmies sinä olet?

Ainakin paljon ronkelimpi kuin ennen, heh. Sitä kiinnostuu ihan eri jutuista naisissa kuin mitä joskus kaksikymppisenä. Eikä pelkkä seksikäs tyyli tai ulkomuoto tee enää vaikutusta siinä määrin, että jaksaisi vaivautua, ellei tyyppi muuten ole kiinnostava.

Mitä terveisiä lähetät Helmen ihanille naislukijoille?

Olkaa aina oma itsenne! Ei kannata tuhlata aikaa esittämällä jotain muuta kuin on. Aika paljon törmää nimittäin naisiin, jotka ovat teennäisiä ja selkeästi luulevat että sellainen Täydelliset Naiset -amerikkalaistyyppi on se mistä miehet pitää. Mutkattomat ja letkeät naiset ovat viehättäviä. Ja hymyilevät naiset! Hymy kaunistaa aina, eikä se edes maksa mitään.

Lisää ihania miehiä:


Teksti: Anni Uittamo/MTV3 Helmi

Kuvat: Minna Kallinen, Jari Kääriäinen, Jarkko Tiitinen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja