Mainos

Naiset paljastavat: Tällainen on ihanteellinen penis

Naiset haaveilevat 15–18 sentin erektiopituudesta, käy ilmi Helmen kyselystä. Saksalaistutkimuksen mukaan suomalaismiehen keskimääräinen erektiomitta ei yllä aivan tälle tasolle.

Helmi kysyi lukijoiltaan, mikä on miehen ihanteellisin peniksen mitta erektiossa. Kyselyyn vastasi huikeat 8518 lukijaa. Aihe herätti myös kiivasta keskustelua. Lukijat muistuttivat, että myös naiset ovat erikokoisia, joten peniksen ihannemittaa on vaikea arvioida. Moni huomautti, että pituutta tärkeämpää on peniksen paksuus.

Paksuudella on merkitystä

Saksalaisen tutkimuksen mukaan suomalaismiehen erektiomitta on 13,52 senttiä. Tämän pituinen penis oli kyselyymme vastanneiden mukaan noin 28 prosentin suosiossa, sillä noin neljäsosa piti 12–15 sentin pituutta parhaana seksiin.

– Liian pitkä sattuu, eikä seksi ole rentoa ja nautinnollista, kun koko ajan pitää varoa. Pituutta tärkeämpää on todellakin paksuus. Sillä se nautinto irtoaa!

– Kokoa tärkeämpi on peniksen kovuus ja sen pysyminen kovana. Kokemukseni mukaan kovin isoa on vaikea saada kokonaan jäykäksi. Pienemmässä on liikkumavaraa, ja sillä löytää erilaisia pisteitä, eli se käyttötaito ja yhteispeli!

– Ei liian iso, ei liian pieni. Naisetkin ovat eri kokoisia, kaikille ei sovi sama koko. Monesti pituutta tärkeämpi seikka on paksuus, ja tietenkin se, kuinka, ja kuka sitä käyttää. Itsekkään rakastajan kanssa saa huonoa seksiä oli housuissa kuinka iso tahansa!

Liian iso sattuu

Paras erektiopituus oli kyselyn mukaan 15–18 senttiä. Vastanneista 41 prosenttia piti tätä pituutta parhaana muun muassa siksi, että 15–18-senttinen ei ole vielä liian iso, ja se sopii siksi moneen.

– Sopivan kokoinen. Liian iso sattuu syvissä työnnöissä ja suuseksi tuonkokoisen kanssa on helppoa ja nautinnollista, ainakin oman aviomieheni mielestä. John Holmes -jutut ovat tietysti joidenkin mieleen, mutta onhan se selvää, että jos miehellä on 25-senttinen, siitä ei mahdu sisään kuin murto-osa, ja silloin vain turhautuu, ainakin mies.

– Pidemmät tekevät vain kipeää, ainakin itselleni. Ei ole kivaa, jos takoo kohtua. Siinä on nautinto kaukana.

– Liian pieni ei välttämättä tunnu sopivasti. Vaikka ei se koko, vaan käyttötapa. Liian iso ei ole kiva, kun joutuu koko ajan varomaan, ettei se satuta.

Miehekkyys miellyttää

Yli 18-senttisestä peniksestä haaveili noin 21 prosenttia vastanneista. Vastanneiden mukaan peniksen pitää näyttää ja tuntua miehekkäältä.

– Pitkä, paksu ja käyrä – siinä täydellisen peniksen malli. Tuntuu parhaimmalta ja hekuma on taattu.

– Olen aina saanut yli 20-senttistä, joten kyllä pituutta täytyy olla. Jos on pituutta yli 18 cm, silloin voi hieman tinkiä paksuudesta, mutta jos on alle 18 cm, niin kyllä silloin pitää paksuutta olla tuntuvasti. Mielestäni peniksen pitää näyttää ja tuntua miehekkäältä.

Tekniikka ratkaisee

Osa vastanneista oli sitä mieltä, että peniksen ei sovi olla liian suuri. Vastanneista noin 6 prosenttia piti 8–10 senttimetrin pituista penistä parhaana ja vastanneista noin 5 prosenttia liputti 10–12-senttisen puolesta. Pituutta tärkeämpää lieneekin se, kuinka penistä käyttää.

– Merkityksellisin pointtihan on kuitenkin se, miten sitä käytetään, ei niinkään koko.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.