Naisen shoppailuvietti villiintyy keväisin

Naiset tekevät eniten vaatehankintoja keväisin. Kysyimme Radio Helmen -sivustolla: Tuleeko sinulle keväällä kova himo saada uusia vaatteita? Ylivoimainen enemmistö, lähes 55 prosenttia äänestäjistä, vastasi kyllä.

- Keväisin sitä jotenkin haluaa "kuoriutua" talven raskaista vaatteista ja vaihtaa kevyempiin ja värikkäimpiin vaatteisiin. Harmi vain että näin opiskelijana ei voi ostaa niin paljon kaikki ihania vaatteita kuin haluaisi..nimimerkki lura kirjoittaa.

- Kevätauringossa vanhojen vaatteiden nypyt ja muut viat näkyvät helpommin. Muutenkin keväällä pompin jalat metrin maasta ja tekee mieli tehdä jotakin hauskaa, vippe51.

- Valon lisääntyminen näyttää totuuden vaatekaapista, jossa kaikki vanha näyttää harmaalle. Luonnon herätessä mielikin herää ja halajaa jotain uutta ja ihanaa, nimimerkki arska63 toteaa.

Silmänruokaakin on tarjolla erään vastaajan mukaan, sillä hänen mielestään naiset kuoriutuvat talvivaatteistaan yhtä mielellään kuin miehet katselevat naisia kesämekoissaan.

- Pitkän talven jälkeen on ihana kuoriutua vaatteista ja laittaa mekko päälle! Ulos uskaltautuneet komeat miehet saavat olon, että haluaa näyttää hyvältä...nimimerkki Jonnaponna pohtii.

Toiseksi eniten ääniä saanut vaihtoehto oli, Ehkä. Saatan satunnaisesti hankkia uusia vaatteita, joka sai noin 32 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

- Ainakin tulee himo päästä eroon kaikista hirveistä releistä, joita säästelee kun ei raaski luopua..nimimerkki et kirjoittaa.

Viimeinen vaihtoehto, Ei. Uusien hankintojen tekeminen ei liity mitenkään kevääseen, sai hieman yli 12 prosentin kannatuksen. Erästä vastaajaa kulutushysteria lähinnä hirvittää.

- Hankin uusia vaatteita silloin kun tarvitsen. Minua ärsyttää kaikenlainen kulutushysteria ja tämä ylikaupallinen ajatusmaailma, että aina pitää ostaa, ostaa ja ostaa. Miksi aina pitää kuvitella, että voi olla jotain vasta jos on oikeanlainen paita, meikki, hiusväri, laukku tai kengät. Pois tämä typerä kulutushysteria! Olkaa ylpeitä itsestänne sellaisena kuin olette ja ostakaa vaatteita vain käyttöön, nimimerkki höh toteaa.

Radio Helmi -sivuston kyselystä tehdään viikoittain juttu ja kyselyn aihetta pohdiskellaan myös Radio Novassa Tyttöjen kesken -ohjelmasarjassa.

Tyttöjen kesken -ohjelmasarjassa kuullaan rehellistä puhetta liittyen miehiin, naisiin, parisuhteeseen, sinkkuuteen, elämän erikoisiin tilanteisiin ja sattumuksiin. Milla ja Minna pistävät itsensä likoon ja asiat järjestykseen mitään kaunistelematta ja salaamatta.Voit kuunnella ohjelmaa Radio Novalta La klo 13:20 ja Su klo 14:10.

Osallistu samalla uuteen kyselyyn:Millainen terassiflirtti on sinun juttusi?

Koonti: MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat