Mainos

Naiselta evättiin pääsy vuoristorataan – syynä liian isot rinnat

22-vuotias nainen koki nöyryytyksen hetkiä huvipuistoreissullaan.

Lontoossa asuva Tanya Willis, 22, kertoo, että hänet pakotettiin pois Thorpe Park -huvipuiston Colossus-nimisestä huvipuistolaitteesta, koska valjaat eivät mahtuneet hänen 36L-kokoisen rintamuksensa päälle.

– Heidän pitäisi ymmärtää, ettei kaikilla ole B-kuppia. Jotkut meistä ovat sitä isompia, yhden lapsen äiti tilitti Mirrorille.

Willis toteaa, ettei ole lihava, mutta huvipuistojen turvakaaret ja -istuimet eivät ole suunniteltu suuririntaisille naisille.

– Oli todella kiusallista, kun minut heitettiin pois kyydistä ja minun piti kävellä häpeissäni kaikkien ohi. Se pilasi päiväni eikä minulle tarjottu edes rahojani takaisin.

Willis oli maksanut yli 30 euroa lipustaan, mutta hänen piti katsoa sivusta, kun hänen perheensä nautti vuoristorata-ajelustaan. Naisen mukaan he olivat tehneet niin pitkän matkan huvipuistoon, ettei ollut mitään järkeä antaa perheenkin kärsiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän yritti tapahtuneen jälkeen mennä toiseen laitteeseen, mutta silloinkin henkilökunta sanoi, että hänen rintansa olivat liian suuret.

Thorpe Parkin edustaja kehottaa Willisiä ottamaan yhteyttä, mutta korostaa, että jolleivät valjaat mene turvallisesti kiinni, huvipuiston henkilökunta ei voi asiakkaan oman turvallisuuden vuoksi päästää häntä laitteeseen. 

Video: Tältä näyttää maailman hurjimman vuoristoradan kyydissä.

2:07

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.