Nainen treenasi kuukauden ajan crossfitiä – huomasi heti 10 muutosta

 Jenny Sugar -niminen nainen löysi oman lajinsa.

– En oikeastaan halua jakaa itsestäni puolialastomia selfieitä koko maailmalle, mutta tuntuu, että minun täytyy, Jenny Sugar -niminen kirjoittaja kertoo Popsugar-sivustolla.

Sugar kertoo viimein löytäneensä urheilulajin, joka antaa hänen toivomiaan tuloksia – siis tuloksia, joita kelpaa esitellä valokuvin.

Tulokset syntyivät kuukaudessa, jonka aikana Sugar treenasi viidesti viikossa. Ihmeitä tehnyt laji on nimeltään crossfit, johon kuuluu sekä  lihasvoima-, kestävyys-, nopeus- että notkeusharjoitteita.

Tällaisia tuloksia Sugar sai!

1. Paino putosi

Vuosien ajan Sugaria vaivannut, pieni ylipaino katosi treenikuukauden aikana.

– Olin hämmästynyt, kun astuin vaa'alle ja tajusin olevani painossa, jonka valehtelin oikeaksi ajokorttihakemukseen, Sugar heittää.

2. Vyötärö kapeni 2,5 senttiä ja pömppövatsa katosi

3. Käsivarsien muoto muuttui

– Kun harjasin hampaitani pari viikkoa sitten, huomasin onnessani hauisteni pullistelevan, mutten ajatellut asiaa sen enempää – kunnes kuukausi oli loppu ja ihmiset kommentoivat käsiäni. ”Mitä olet tehnyt?” he kysyivät.

4. Reidet kiinteytyivät

5. Takamuksesta tuli terhakka

– Perin littanan takapuoleni äidiltäni, mutta kuukauden kyykkyjen, pallon seinän heittojen ja kahvakuulan heiluttelun jälkeen litteä takamukseni on muuttunut muodokkaammaksi, pyöreämmäksi ja kohonneeksi takamukseksi, Sugar sanoo.

6. Enemmän energiaa

Aiemmin Sugar haaveili illat sokerista ja suklaasta. Hän kärsi väsymyksestä, jota herkkujen muodossa nautittu sokeri pahensi.

Kuukauden crossfit-kokeensa aikana Sugar ei omien sanojensa mukaan kokenut väsymystä, vaikka joutui heräämään aamutreeneihin hurjan aikaisin.

7. Näläntunne katosi

– Tämä yllätti. Luulin, että intensiivinen cardio-treeni ja painavat painot jättäisivät minut kyltymättömän nälkäiseksi, Sugar sanoo.

Aiemmin hän harrasti tunnin juoksulenkkejä, joiden jälkeen kärsi nälästä. Uusi urheilullinen elämäntapa myös kannusti syömään oikein, koska Sugar ei halunnut pilata tuloksia ahmimalla roskaruokaa.

8. Suonikohjut pienenivät

– Vilkastunut verenkierto sydäntä sykähdyttävästä cardio-treenistä on taikaa, Sugar toteaa.

9. Yleinen voima kasvoi

Sugar kantaa kolme kauppakassillista tavaraa autosta kotiin helposti. Hän kiittelee, että lihaksistosta on apua lasten kaitsemisessa; myös juokseminen ja joogaaminen ovat naisen sanojen mukaan helpottuneet.

10. Itsetunto

On rankkaa olla tyytymätön painoonsa vuosien ajan. Edes kaikki muutokset eivät tuota tuloksia, joten toimivan haasteen kukistaminen todella piristi, Sugar kuvailee kokemustaan.

Hän ei enää ihmettele, miksi ihmiset jäävät koukkuun treenaamiseen.

– Se vei vain kuukauden, mutta olen nyt koukussa.

Innostaako liikunta? Kokeile vaikka näitä:Lähde: Popsugar.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja