Nainen paljasti nerokkaan niksinsä muovirasioiden pesuun – videon editointi herättää epäilyksiä: "Mistä tiedämme, ettei hän vaihtanut kippoa?"

Adin putsausniksillä on jo noin 3,5 miljoonaa katselukertaa. Osa tosin suhtautuu videoon epäillen.

Yhdysvaltalainen Adi Kempler jakoi TikTok-videopalvelussa 27. heinäkuuta kätevän vinkin ruoasta likaantuneiden ja värjääntyneiden muovisten Tupperware-säilytysrasioiden puhdistamiseen. Toimenpiteeseen tarvitaan astianpesuainetta, vettä ja talouspaperia, kertoo Evening Standard.

Videolla Adi laittaa kippoon ensin hieman astianpesuainetta ja sen jälkeen kipon puolilleen lämmintä vettä. Sitten hän ottaa talouspaperia, repii sen pienempiin palasiin ja laittaa rasiaan. Suljettuaan kannen hän ravistaa purkkia kunnolla noin 45-60 sekuntia.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Operaation jälkeen rasia näyttää puhtoiselta. Näin ei ollen kippoa ei tarvitsisi harjata tiskiharjalla.

– Kun huuhtelet kipon, se on puhdistunut. Se ei tunnu enää rasvaiselta, hän kertoo.

Videon ohessa luki: ”Tämä kikka on ollut pelastus monille Tupperware-astioita käyttäville ystävilleni! Kannattaa kokeilla!”

Osa uskoi niksiin, osa ei

Adin videota on katsottu jo noin 3,5 miljoonaa kertaa. Moni innostui kommentoimaan kikkaa.

– Tämä todella toimii! Kiitos paljon!! hehkutti nimimerkki Saucy.Mexican.

– Mitä ihmettä?? Tämä saattoi juuri muuttaa elämäni, kommentoi Lucelia Azevedo.

Jotkut kiinnittivät huomiota siihen, että videopätkää oli editoitu ennen kuin näytettiin viimeinen kuva puhtaasta lopputuloksesta. Se herätti epäilyksiä siitä, olisiko Adi huijannut katsojia ja vaihtanut rasian välissä puhtaampaan.

– Haluaisin nähdä jonkun tekevän tuon ilman taukoa. Mistä tiedämme, ettei hän vaihtanut kippoa? mietti esimerkiksi tiktokkaaja nimeltä Jennifer Weldon.

Adi puolustautui sanomalla, että hänellä oli kiire eikä hän tiennyt että videota voi kuvausvaiheessa nopeuttaa editointityökalulla. Hän lupailee pian julkaisevansa uuden videon, jossa näkyy koko prosessi.

Lue myös:

    Uusimmat