Etkö pysty lähtemään kotoa stressaamatta päälle jääviä laitteita? Testaa nerokas niksi

Näin saat jäätelön säilymään kaupasta kotiin ilman kylmälaukkua 0:38
Videolla kerrotaan, miten jäätelön saa säilymään autossa helteillä.

Oletko niitä ihmisiä, jotka ahdistuvat kotoa lähdettyään miettiessään sitä mahdollisuutta, että hellan levy tai kahvinkeitin on jäänyt päälle? Lifehacker-sivuston toimittajalla on stressin selättämiseksi toimiva niksi.

Suljet oven perässäsi ja välittömästi aivosi alkavat varoittaa sinua mahdollisesta tulipalovaarasta. Jäikö hella, kahvinkeitin tai silitysrauta kuitenkin päälle?

Oman muistin epäileminen ja ahdistuminen mahdollisesta tulipalovaarasta voi tehdä kotoa lähdöstä mahdotonta. Suurimmalta osalta meistä onneksi löytyy väline, jolla omaa mielenrauhaansa voi lisätä – nimittäin kamera.

Ota kuva laitteista ennen lähtöä

Toimittaja Nicole Dieker kertoo olevansa taipuvainen stressaamaan kotoa lähtöä ja laitteiden jäämistä päälle. Niinpä hän päätti alkaa ottaa kuvia kodistaan ennen pidemmälle reissulle poistumista.

Nicole huomasi, että sen jälkeen, kun hän ryhtyi tallentamaan kuvin pois päältä kytketyt laitteensa, hänen ei edes tarvinnut katsoa otoksia varmistuakseen asiasta. Samalla naisen kokema ahdistus väheni.

Seuraavan kerran, kun olet lähdössä kotoasi ja huolehdit jo valmiiksi kahvinkeittimen jäämisestä päälle, nappaa siis kuva irrotetusta töpselistä. Helpolla kikalla saat mielenrauhaa ja pystyt nauttimaan ajastasi pois kotoa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat