Nainen, näin annat miehelle hyvää suuseksiä

Suuseksin antamista voi harjoitella vaikkapa mehujäällä. Hyvä rakastaja lähtee innolla mukaan leikkiin.

Miehet rakastavat suuseksiä. Tämä on yksinkertainen tosiasia, joka naisten olisi hyvä muistaa sängyssä. Valmistaudu siis tehtävääsi kuin itsevarma taistelija, valmiina viemään homma loppuun kunnialla. Innottomuus laskee tunnelmaa ja vaikuttaa suoritukseesi negatiivisesti. Suuseksissä varmat otteet ovat tärkeitä, jätä siis epävarma hively posliinikauppaan.

Harjoittele mehujäällä

Mikäli et ole varma, kuinka annat miehellesi tajunnanräjäyttävää seksiä, voit harjoitella asiaa ostamalla kaupasta pitkänmallisen mehujään, mikä muistuttaa penistä. Kuvittele, että on kuuma kesäpäivä ja haluat syödä jäätelöä ahnaasti, jotta se ei sula käsillesi. Jos mehujää näyttää pohjalta sulaneelta, joudut nuolemaan mehujäätä niin, ettei se valu sormillesi. Jos mehujää putoaa käsillesi, olet jo epäonnistunut testissä. Kun olet saanut valumisen loppumaan, siirry takaisin mehujään kärkeen ja ime sitä kuin tavallista tikkaria. Kun mehujää alkaa jälleen sulaa, joudut menemään takaisin mehujään juurelle, jotta se ei sula käsillesi. Koska mehujäällä on tapana sulaa, sinun tulee huolehtia sekä mehujään juuresta että sen kärjestä. Sama idea pätee penikseen, joten jos homma hoituu mehujään kanssa, olet valmis kokeilemaan samaa myös sängyssä.

Ole innokas

Innokas otteesi huomataan. Liian monet jäävät sängyssä odottamaan passiivisena, että toinen hoitaa hommat kotiin. Kostuta penis nuolemalla sitä niin, että se on joka puolelta märkä. Ota penis suuhusi, tee suullasi pumppaavaa liikettä ja nuole sitä välillä ylös ja alas. Peniksen herkin kohta sijaitsee esinahan siteessä, joten muista helliä tätä aluetta huolella. Myös terskan kehä on erittäin herkkä alue.

Aina samaa kaavaa noudattava suuseksituokio alkaa nopeasti puuduttaa. Ole siis monipuolinen. Kokeile eri tahteja, ole välillä hellä, välillä rajumpi ja kokeile ottaa penis suuhusi eri kulmista. Mutta muista, että hampaat eivät missään tilanteessa kuulu suuseksiin. Pelkän suun sijaan on hyvä käyttää käsiä apuvälineenä. Voit esimerkiksi hyväillä miestä palleista tai kokeilla, mitä tuntemuksia välilihan hyväily aiheuttaa miehessäsi.

Innokkuutesi palkitaan. Muista kuunnelle miestä ja hänen eleitään. Hyvä rakastaja osoittaa äänillä ja eleillään, mikä tuntuu milloinkin hyvältä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja