Nainen menetti puolet kasvoistaan kaaduttuaan tulikuuman kihartimen päälle: "En halunnut nähdä itseäni peilistä"

Crista Jaatinen kärsi vuosia pieleen menneestä peppuoperaatiosta 0:57
Nuoren suomalaisnaisen peppuoperaatio meni pahasti pieleen – nyt hänellä on tärkeä viesti kauneusleikkauksia harkitseville

Puolet kasvoistaan menettänyt yhdysvaltalaisnainen haluaa kannustaa kaikkia löytämään kauneutensa erilaisuudesta huolimatta. Brittneyn tarinasta uutisoivat muiden muassa Metro UK- sekä UNILAD-verkkomediat. Artikkelin kuvat voivat järkyttää herkimpiä.

Tammikuussa 2018 texasilainen Brittney Sullivan, 32, menetti puolet kasvoistaan kaaduttuaan kuuman kihartimen päälle epileptisen kohtauksen vuoksi.

Brittney oli laittautumassa työpäivää varten, mutta heräsikin sairaalasta. Hänen tuolloin 8-vuotias tyttärensä oli löytänyt tajuttoman äitinsä kylpyhuoneen lattialta ja soittanut apua.

Ruhjoutunut ulkonäkö herätti pelon

Sairaalassa Brittney tajusi, millaista tuhoa sairauskohtaus oli aiheuttanut. Vasen puoli naisen kasvoista kärsi kolmannen asteen palovammoista. Brittneylle tehtiin kuusi operaatiota, joissa ruhjoutuneet kasvot rakennettiin uudelleen. Näkyvällä paikalla olevat vammat kuitenkin vaikuttivat naisen omakuvaan.


Brittney ennen tapaturmaa. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Brittney tapaturman jälkeen. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– En halunnut nähdä itseäni peilistä. Meni viikko ennen kuin vilkaisin peiliin, Brittney sanoo Metro UK -sivuston mukaan.

Peilissä takaisin katsoi nainen, jota ei ollut tunnistaa samaksi ihmiseksi. Brittney itki ajatellessaan, ettei ikinä olisi kaunis.

– Miljoona asiaa pyöri mielessäni. Jättäisikö aviomieheni David minut? Pelkäisivätkö lapseni minua? muistelee Brittney UNILAD-sivustolla.

Kauneus on pintaa syvemmällä


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Tähän mennessä Brittneylle on tehty yhteensä kahdeksan leikkausta ja lisää on tulossa. Ulkonäkö ei kuitenkaan koskaan palaudu entiselleen. Brittney ei anna tämän lannistaa vaan sanoo, ettei luovuttaminen ole ratkaisu.

Nyt arpiensa kanssa reilun vuoden elänyt Brittney haluaa muistuttaa, että kauneus on pintaa syvemmällä. Hän jakaa viestiä esimerkiksi Beauty Within Brittney -ryhmässä Facebookissa.

– Haluan kannustaa muita löytämään kauneutensa riippumatta siitä, kuinka erilaisia he ovat, Brittney sanoo.

Brittneyn kauneuden tietävät myös hänen aviomiehensä ja lapsensa, jotka ovat olleet naisen tukena. Tukea ja kannustusta Brittney on saanut lisäksi sosiaalisessa mediassa.

– Olet kaunis sisältä ja ulkoa, eräs Facebook-käyttäjä kommentoi.

– Kaunis ja urhea nainen, mikä loistava yhdistelmä. Arvostan, toinen kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat