Nainen luuli huijanneensa Amazonia ja teki hullun tilauksen ilmaiseksi – alkoi katua tekoaan välittömästi

Nainen luuli onnistuneensa huijaamaan Amazonia, mutta pilkka osui lopulta täysin omaan nilkkaan. Hän kertoo tapauksesta tilillään suositussa Imgur-kuvapalvelussa.

Imgur-käyttäjä RowdyMcMenace oli innoissaan, kun hän huomasi, että Amazonista oli mahdollisuus tilata ilmaiseksi matto- ja kangasnäytteitä. Näytteet kuljetettaisiin ovelle täysin ilman mitään kustannuksia.

– Näistä tulisi täydellinen kissan raapimalauta ja ne olivat ilmaisia, joten…, nainen kertoo Imgurissa.

Ensin nainen tilasi vain pienen erän mattonäytteitä, mutta huomasi, ettei kaikkien kappaleiden laatu ollut aivan yhtä hyvää. Hän myös kertoo, ettei antanut näytteitä tilatessaan olettaa, että olisi tilamassa oikeasti yhtäkään mattoa Amazonilta.

Tähän asti ilmaisten mattonäytteiden saaminen tuntui hyvältä idealta, mutta seuraava tilaus lähtikin jo käsistä: naisen koti kirjaimellisesti täyttyi näytekasoista. Imgurissa julkaisemissaan kuvissa nainen poseeraa mattokasan kanssa, joka on lähes yhtä pitkä kuin hän itse.

Katso kuvia eteenpäin klikkaamalla alla olevan Imgur-upotuksen alareunassa olevasta Next-panikkeesta.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

– Postinjakaja ei ollut tyytyväinen. Vannon, etten tajunnut tilanneeni niitä näin paljon ja ajattelin, että näytteet olisivat paljon pienempiä, nainen kirjoittaa.

Hänen poikaystävänsä oli auttanut postinjakajaa kantamaan näytteet sisälle, kun nainen itse nukkui tultuaan yötöistä.

– Poikaystäväni on niin rento. Kun näytteiden vuori oli sisällä, hän herätti minut nähdäkseen, kuinka sekoan. Olin epäuskoinen, mutta en voinut tehdä enää muuta kuin nauraa ja pahoitella asiaa, nainen kertoo.

Kissat olivat uusista leikkikaluista innoissaan, mutta nainen kertoo Imgurissa vain nauraneensa hermostuneena, sillä tuleva aviomies saattaisi tajuta hänen olevan psykopaatti.

– Minulla oli kamala olo, mutta tehty oli tehty, joten päätin vain ottaa kaiken siitä irti! Poikaystäväni auttoi minua siivoamaan ja sitten leikimme kissojen kanssa.

Nainen kertoo totisesti oppineensa läksynsä. Ylimääräiset mattonäytteet hän lahjoitti eläinkotiin.

Lähteet: BoredPanda, Imgur

***

11:00

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja