Nainen kirjoitti törkeän tekstin McDonald'siin nukahtaneesta miehestä – nyt kovia kokeneelle 21-vuotiaalle sataa lahjoituksia

Penkillä nukkuneen Simon Childsin elämä muuttui, koska hänen näkemisestään närkästynyt nainen päätti julkaista Simonia haukkuvan tekstin sosiaalisessa mediassa.

Välikohtaus McDonald'sissa muutti kovia kokeneen miehen elämän. Amerikkalainen Simon Childs oli kokenut elämässään kovia ja nukkui paikallisessa pikaruokaravintolassa, kun siellä asioinut nainen nappasi miehestä kuvan, kertoo WSBTV.

Nainen kirjoitti vihaisesti sosiaaliseen mediaan

Kiukkuinen nainen jakoi otoksen nukkuvasta Simonista sosiaaliseen mediaan ilmoittaen, että kuva antaa hänelle "jälleen yhden syyn" muuttaa pois Fayettevillestä".

– Menin kertomaan työntekijälle, että joku nukkuu heidän loosissaan ja hänen vastauksensa oli: "Joo, me tiedämme, hih hih, se on ok", ja minä sanoin: "No, ei se oikeastaan ole, mutta ihan sama", nainen kirjoitti vihaisen emojin kera.

Koditon Simon oli lepäämässä työvuorojensa välissä, mutta se ei kiukkuista naista lepyttänyt. Hän jakoi otoksen yksityiseen Facebook-ryhmään, josta se kuitenkin levisi alueen asukkaiden tietoisuuteen.

Moni intoutui auttamaan Simonia.

Kiukkuinen kirjoitus muutti  elämän

21-vuotias Simon menetti hiljattain äitinsä. Hänellä on nuori poika, jota hän kasvattaa yksin. Töiden löytäminen on ollut vaikeaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Simon myöntää, että aluksi netissä kiertävästä viestistä kuuleminen satutti. Kiukkuinen kirjoitus kuitenkin muutti miehen elämän, ja hän on ollut häkeltynyt saamastaan avusta.

Ihmiset lahjoittivat Simonille vaippoja, tarvikkeita ja vaatteita. Perheelle perustetiin joukkorahoitussivu, joka on kerännyt jo yli tuhat dollaria.

Paikallinen ravintola antoi Simonille mahdollisuuden lainata autoa, jotta tämä pääsisi työhaastatteluihin. Hän sai uudet kengät ja ilmaisen hiustenleikkuun. Joku jopa maksoi perheelle hotelliyön, jotta Simonin ei tarvitse nukkua pikaruokalassa.

– He muuttivat elämäni muutamassa päivässä, Simon kiittelee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Saanut myös työtarjouksia

Simon on saanut myös työtarjouksia sen jälkeen, kun tarinasta tuli median kiinnostuksen kohde. Mies ei kannakaan itseään kuvanneelle naiselle kaunaa.

– En ole koditon, en nyt, kiitos hänen, mies sanoo.

Lähteet: WSBTV.com, Gofundme.com, Twitter, CNN

Lue myös:

    Uusimmat