Mainos

Nainen hurmaa miehen persoonalla seksikkyyden sijaan

Kysyimme Helmen Tyttöjen ilta -sivustolla, millä naisellisella asulla mies hurmataan? Lähes 28 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, ettei miestä hurmata asuilla vaan sisäisellä viehätysvoimalla ja persoonalla.

- Luotan aina omaan sisäiseen viehätysvoimaani, herkkään kauniiseen valloittavaan hymyyni ja naisellisuuteeni, kiteyttää nimimerkki Pipsas.

- Naisellinen keikistely ei oikein sovi imagoon. Nykyiseen kumppaniin tutustuin rasvaisessa haalarissa ja turvakengissä. Tosin, joskus vedän ylle minimaalisen pikkumustan ... mutta ihan vaan miehen mieliks, nimimerkki joopajoo toteaa.

"Herrasmiehellä on aina parhaat markkinat"

Omaan persoonaan vetovoimaan vaatteiden sijaan luottaa myös nimimerkki Olemalla itsevarma, jonka mielestä parhaat miehet hurmataan nimenomaan aitoudella ja itsevarmuudella.

- Ei miestä hurmata vaatteilla. Seksiä niin voi saada, mutta itse ainakin tahdon miehen huomion kiinnittyvän ihan muualle kuin pornahtavaan asuun ja mitä siellä alla on. Yleensäkin haluaisin miesten kiinnittävän naisiin huomion kaikkea muuta kuin törkeällä, alentuvalla käytöksellä, viheltelyllä ja typerästi läähättämällä jotain vilautusta.

Olemalla oma itsensä, aito ja itsetuntoinen nainen tavoittaa tasokkaita kunnon miehiä, jotka osoittavat tervettä arvostusta ja ihailua mikä lämmittää mieltä. Molemminpuolinen kunnioitus seuraa hillityn ihailevasta käytöksestä. Herrasmiehellä on aina parhaimmat markkinat.

Korkokengät tekevät naisen

Toiseksi eniten kannatusta sai Korkokengät –vaihtoehto keräten lähes 23 prosenttia vastauksista.

- Näistä ilman muuta korkokengät. Lisäksi naisellinen mekko tai hame ja pitkä tukka. Minihame ei ole tarpeellinen, riittää että näyttää naiselta! Jos mies on hetero, hän pitää naisen näköisistä naisista, nimimerkki Femmina.

- Korkokengät tietty! Ne yhdistettynä tyylikkääseen mekkoon... ah! Miehet yksinkertaisesti rakastavat naisellisia naisia, Bubu jatkaa.

Kyselyn muut vaihtoehdot olivat Avonainen toppi 19,6 prosentin kannatuksella, Piukat farkut 14,9 kannatuksella, Minihame 11,3 prosentilla sekä Erikoiset sukkahousut, joka sai 3,2 prosenttia kaikista annetuista äänistä. Yhteensä kyselyyn otti osaa 469 äänestäjää.

Osallistu myös uuteen kyselyyn:

Koonti: MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.