Mainos

Näin tilaat Alkon uudesta nettikaupasta – henkilöllisyys tarkastetaan joka käänteessä

Alko avasi tiistaina verkkokauppansa. Esimerkiksi alaikäisten alkoholitilauksista ei kannata kuitenkaan olla huolissaan: henkilöllisyys tarkastetaan kaikissa mahdollisissa käänteissä ja tilattu alkoholi täytyy edelleen hakea myymälästä. Eniten verkkokaupan avaaminen hyödyttää niitä, jotka kaipaavat parempaa valikoimaa syrjäseutujen Alkoihin.

Alkoholia voi tilata nyt myös Suomen sisällä internetistä, kun Alko avasi verkkokauppansa. Ihan samalla tavalla kuin mikä tahansa verkkokauppa Alkon nettitilaus ei kuitenkaan toimi.

Alkoholin tilaaminen netistä edellyttää verkkopankkitunnuksia riippumatta siitä, minkä maksutavan valitsee. Verkkopankkitunnusten lisäksi ostokset voi maksaa kortilla.

Tuotteita voi tilata rekisteröityneenä tai rekisteröitymättä Alkon palveluun, mutta verkkopankin kautta täytyy tunnistua molemmissa tapauksissa. Näin voidaan varmistautua tilaajan iästä.

Noudon yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyys

Alaikäisten on muutenkin jopa vaikeampaa hankkia alkoholia Alkon verkkokaupasta kuin myymälästä. Tuotteita ei kuljeteta yksityisasiakkaiden koteihin asti, vaan valittuun Alkon myymälään.

Myymälästä lähetetään tekstiviesti, kun tilaus on saapunut. Tilaamisen yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyys eikä tilaamaansa alkoholia ei voi noutaa päihtyneenä.

Vain yritysasiakkaiden on mahdollista tilata myös kuljetus, mutta tämäkin on mahdollista vaan Alkojen aukioloaikoina ja kuljetuksen vastaanottajan henkilölisyys tarkistetaan.

Avanneen verkkokaupan tarkoitus onkin kotiinkuljetuksen sijaan tarjota laajempi valikoima asiakkaiden ulottuville asuinpaikasta riippumatta.

Alkon mukaan verkkokaupassa on kaikkiaan 5000 tuotteen valikoima.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.