Näin suomalaiset suhtautuvat paljastavaan pukeutumiseen

Sekä Hollywoodin punaiselta matolta että Suomen katukuvasta on helppo bongata asuja, jotka paljastavat rohkeasti joko naisten sääret tai dekolteen. Miten suomalaiset suhtautuvat paljastavaan pukeutumiseen?

Sanotaan, ettei ole tyylikästä paljastaa samanaikaisesti sekä säärtä että dekoltee-aluetta. AVA kysyi lukijoiltaan, paljastavatko he pukeutumisellaan mieluummin säärtä vai rintamusta.

AVAn kyselyyn vastanneista 53 prosenttia kertoi paljastavansa pukeutumisellaan mieluummin dekolteetaan kuin sääriään. Vastaavasti 47 prosenttia kertoi paljastavansa mieluummin säärtä kuin dekolteeta.

"Upeat rinnat ovat aina esittelemisen arvoiset!"

Vastaajat kertoivat avoimesti paljastavansa vaatteillaan rintamustaan, jos he kokivat, että oma dekoltee on hyvässä kunnossa. Oman vartalon parhaiden puolien arvostus hehkui vastauksista.

"Upeat rinnat ovat aina esittelemisen arvoiset!"

"Minulla on lyhyet ja tukevahkot sääret, kun taas koen että minulla on ihan kaunis kaula ja dekoltee-alue muutenkin."

"Dekolteeta. Minulla on hyvä povi, tasavärinen dekoltee ja siro kaula. Sääret ovat liian vaaleat ja kovin laihat."

"Minulla on suuret rinnat ja kaunis dekoltee, joten miksen myös näyttäisi muille niitä. Suurten rintojen vuoksi kammoksun poolokauluksisia- tai ylipäätään pieniä kaula-aukollisia paitoja!"

"Dekolteeni on kaunis, iho on hyvä ja rinnat sopivan kokoiset. "Vastapainoksi" omistan länkisääret!"

"Omalla kohdallani ei ole säärissä paljon esiteltävää kun ovat lyhyet ja paksut suhteutettuna muuhun vartalooni."

"Rinnat on hyvässä kunnossa niin miksipä ei."

"En pidä kauheasti sääristäni, toisin kuin rinnoistani, jotka ovat erittäin hyvässä kunnossa, mutta niitäkin näytän säästeliäästi."

"Minulla on treenatut ja sutjakat sääret, joita on aina ihailtu"

Sääriään mieluummin asuvalinnoillaan esittelevät vastaajat olivat erityisen tyytyväisiä jalkoihinsa. Osa piti säärten paljastamista myös tyylikkäämpänä kuin dekoltee-alueen esittelemistä vaatetuksella.

"Minulla on kauniit sääret, miksi siis niitä piilottelemaan?"

"Sääreni ovat hyvännäköiset. Ikää alkaa olla sen verran, ettei dekoltee ole enää täysin sileä, eivätkä rinnat kovin muhkeat. Kamala näky, kun keski-ikäinen nainen esittelee ryppyistä rintamusta. Säärten pikkuviat voi aina hukata sukkahousuilla."

"Tunnen itseni vaivautuneeksi avoimissa kaula-aukoissa, ja minulla on kauniiksi kehutut sääret."

"Minulla on nätit sääret ja minua hieman häiritsee liian avonaiset kaulaukot. Olen sitten nyppimässä paitaani kokoajan ylöspäin, mikä ei ole kovin hyvän näköistä."

"Sääreni ovat kauniit ja käytän melkein aina hameita."

"Sääreni ovat sopusuhtaiset ja kivannäköiset sukkahousuissa. Säären näyttäminen sopii niin töissä kuin vapaa-ajalla, ellei kyseessä ole aivan minimittainen hame. Voi olla samalla hyvän maun mukainen ja sensuelli, jopa seksikäs, olematta tyrkky. Dekolteen näyttäminen on haastavampaa."

"Sääreni vain ovat upeat! Sääriä esittelemällä saan myös huomiota fiksummista miehistä. Eikös tutkimuksetkin jo kertoneet menestyvien miesten rakastavan sääriä junttien tissimiesten sijaan? Lisäksi dekoltee-alueen esitteleminen on yleensä mauttomasti toteutettu, jolloin lähinnä hävettää."

"Minulla on sirot nilkat ja nätit sääret. Korolliset kengät jalkaan, niin asun perusta on valmis."

"Minulla on treenatut ja sutjakat sääret, joita on aina ihailtu. Dekolteen näyttäminen ei sovi toimistoon, mutta sääret saavat näkyä. Pukeudun naisellisesti mielelläni hameisiin ja korkokenkiin."

"Minulla ollut aina ja on vieläkin hyvännäköiset sääret. Olen aina saanut miehiltä huomiota sen suhteen. Joka paikassa ja tilanteessa ei voi esitellä dekolteetaan, mutta sääret säväyttää ja ajaa saman asian."


Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja