Mainos

Näin saat Erittäin Hienot Suomalaiset hiukset!

Avain upeisiin hiuksiin piilee oikeassa hoidossa ja käsittelyssä. Oikein valituilla tuotteilla hellit hiuksiasi, tässä Erittäin Hieno Suomalainen -tuotesarjan parhaat hiusvinkit!

Kaunis hius tarvitsee hyvät hoitotuotteet ja hyvän hoidon. Valitse shampoo ja hoitoaine huolella. Hius kiittää, kun sitä hoidetaan oikein.

Hyvä yleisshampoo värjäämättömille ja hyväkuntoisille hiuksille on klassikkotuote Erittäin Hieno Suomalainen shampoo. Värjätyt ja kuivat hiukset sen sijaan vaativat lisäkosteutta, jota löytyy uutuustuote Mustikkashampoosta. Mustikka on hellävarainen luonnonainesosa, joka sisältää A- ja B-vitamiineja, mangaania, kuituja sekä flavonoideja.

Hennoille mutta hyväkuntoisille hiuksille sen sijaan parhaiten sopii Koivushampoo. Se sisältää luonnon omaa eliksiiriä, vahvistavaa koivu-uutetta, jota on jo vuosisatojen ajan osattu käyttää hiusten huuhteluvedessä hoitavana ainesosana. Hellävarainen koivushampoo sopii myös usein toistuvaan pesuun.

Kärsitkö hilseestä?

Ota avuksi Erittäin Hieno Suomalainen Tervashampoo. Toistuvasti käytettynä se ehkäisee hilseen muodostumista. Terva on ollut kautta aikojen tärkeä aine suomalaisessa kansanparannuksessa ja sen on tieteellisesti todistettu vaikuttavan hoitavasti ihon hilseilyyn.

Lasten hiukset ovat hennot, ja pienokaiset eivät tunnetusti malta olla suihkussa pitkään. Ratkaisu löytyy omenaisesta Erittäin Hellä Suomalainen Lasten 2in1 shampoosta. Se pesee ja hoitaa hiukset pehmeiksi ja tuoksuu raikkaan hedelmäiselle.

Shampoon käyttöön kuuluu muutama perusniksi, joita kannattaa noudattaa huolella. Hiero shampoo hellästi päänahkaan ja käytä sormenpäitä, älä kynsiä. Muista käsitellä hiuksiasi hellävaraisesti niiden ollessa märät.

Jos sinulla on pitkät hiukset, hiero shampoota vain päänahkaan, jotta hiukset eivät kuivu turhaan.

Hoitoaine kruunaa pesun

Hoitoaineen käyttöä ei kannata jättää välistä, sillä muutoin hiuksista voi tulla takkuiset ja vaikeasti käsiteltävät. Hoitoaine pehmentää jokaisen hiuksen jättäen siihen suojaavan kerroksen, joka pehmentää ja suoristaa hiuksen suomujen muodostaman pinnan. Hoitoaine antaa myös kiiltoa.

Erittäin Hieno Suomalainen -tuotesarjasta löytyy hoitoaineita jokaiselle hiustyypille. Kermaisen täyteläinen Hiushoito tekee hiukset luonnollisen pehmeiksi ja helposti kammattaviksi.

Hunajahoito puolestaan kosteuttaa vaativampia hiuksia silkkisen pehmeäksi lempeällä hunajauutteella. Värjätyt hiukset saavat takaisin elovoimansa Mustikkahoitoaineen voimalla.

Hoitoaineen tehoa voi lisätä antamalla sen vaikuttaa suihkumyssyn alla muutamia minuutteja. Suihkumyssyn alle kerääntyy lämpöä, joka puolestaan avaa hiuksen rakennetta siten, että hoitavat aineet pääsevät syvemmälle.

Pesun lopuksi on tärkeää muistaa huuhdella hiukset huolellisesti. Käytä haaleaa vettä, sillä liian kuuma vesi voi kiihdyttää päänahan talin eritystä ja rasvoittaa hiuspohjaa turhaan.

Syö hiukset hyvään kuntoon

Hyvä pesu ja huolella valitut hiustenhoitotuotteet on vain yksi osa hiustenhoitoa. Elämäntapa näkyy suoraan hiuksissa: hiukset hyötyvät tasapainoisesta ruokavaliosta, runsaasta vedenjuonnista, liikunnasta ja hyvistä yöunista.

Proteiinipitoiset ruuat, tuoreet hedelmät ja vihannekset tekevät mannaa hiuksille. Hiusten rakenne kärsii, jos elimistö ei saa tarpeeksi vitamiineja ja mineraaleja. Esimerkiksi hilse voi johtua B-vitamiinin puutteesta, riittämätön raudan ja A-vitamiinin saanti puolestaan tekee hiukset elottomiksi, kiillottomiksi ja katkeileviksi.

Hiusten vihollisia puolestaan ovat kofeiini, kolajuomat, suklaa ja sokeri ylipäänsä sekä suola ja tyydyttyneet rasvat. Näiden runsas nauttiminen näkyy myös tukassa.

Huolehdi itsestäsi ja hiuksistasi, ja hae lisäpotkua hyvinvointiin Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo 35 -kesäkisasta. Osallistu kilpailuun täällä!

Teksti: MTV3
Kuvat: Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo ja Lehtikuva

Artikkelin tarjoaa:
Cederroth Oy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.