Näin Rosa Meriläinen kommentoi kohuttua sanasotaa Jethron kanssa

Viime kauden Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan osallistunut Rosa Meriläinen ei lähde loanheittoon Jethroa vastaan.

Tanssii Tähtien Kanssa -kisan ympärille saatiin pienimuotoista draamanpoikaa, kun Rosa Meriläinen sivalsi Aamulehden kolumnissa kansansuosikiksi noussutta Jethro Rostedtia. Sanavalmis Jethro ei jäänyt kuitenkaan sanattomaksi, vaan sivalsi kovin sanoin takaisin Rosaa.

Entinen kansanedustaja ei lähde jatkamaan sanasotaa, sillä Rosa ei ole nähnyt Jethroa henkilökohtaisesti, eikä muutenkaan lukenut miehen kommentteja asiaan.

Rosan mukaan häneltä pyydettiin kolumnia Aamulehteen, jonka aiheena oli tanssitaidottoman ihmisen suosio kisassa.

– Olen ollut koko ajan täällä Tampereella, joten en nyt osaa tähän oikein mitään kommentoida muuta kuin omia sanomisiani. Olen kyllä kuullut, että tästä on noussut pienimuotoinen kohu, hyväntuulinen Rosa kertoo Viihdeuutisille.

"Kaikki tanssijat ovat hellyyttäviä"

Rosa repeää nauruun, kun kuulee kuinka Jethro on kommentoinut hänen blogikirjoituksiaan. Jethron mukaan "Rosa voi haistaa sitä, mikä hänen nappinsa mukaan tuoksuu niin hyvälle". Jethro myös muistutti Rosaa siitä, ettei tämä itsekään ollut mikään tähtitanssija.

– Siinä kolumnissahan oli myös maininta siitä, ettei kukaan meistä tähtitanssijoista pääse samalle tasolle kuin tanssinopettajat. Olemmehan me kaikki hellyttäviä katsella, kun yritämme parissa kuukaudessa oppia tanssinsalat. Sehän on itsestään selvää, ettei oppilaat ole yhtä hyviä kuin 20 vuotta tanssia harrastaneet opettajat, Rosa muistuttaa.

– Musta se on vaan mielenkiintoinen aihe, että kömpelöt tanssijat nousevat tanssikisassa suosikeiksi. Joka kautena ne kömpelöt ja huonot pärjäävät kisassa paremmin kuin keskinkertaiset tanssijat. Se on kuitenkin totuus, että finaalissa ovat aina olleet ne parhaimmat tanssijat, kuten kävi viime kautenakin kun Satu ja Pirkko olivat finaalissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja