Näin moni nainen kosii, kun mies jahkailee

Treffisivusto Swoonin mukaan yksi kymmenestä naisesta kosii, jos mies ei saa sitä aikaiseksi. Suurin osa naisista haluaisi kuitenkin miehen polvistuvan eteensä.

Naisasialiike on antanut naisille mahdollisuuden edetä työelämässä samaan tahtiin miesten kanssa, suunnitella perheen perustamista elämäntilanteen mukaan ja nauttia yhdenillanjutuista, jos huvittaa. Yksi asia pysyy kuitenkin vuodesta toiseen samana: naiset nimittäin olettavat yhä, että on miehen tehtävä kosia.

Treffisivusto Swoon otti selvää, kuinka moni naisista ottaa ohjat omaan käteensä ja kosii itse. Selvityksen mukaan yksi kymmenestä naisesta kosii, kun on kyllästynyt odottelemaan miehensä päätöstä. Saman sivuston mukaan itse kosineista naisista 75 prosenttia olisi toivonut, että mies olisi kosinut heitä.

Naisen kosinnasta voi olla suhteelle myös huonoja seurauksia. The Strir -sivusto arvelee, että naiset, jotka tekevät kotitöistä yhä suurimman osan, ottavat kosiessaan liikaa vastuuta harteilleen. Jos miehet eivät ota vastuuta edes kosinnasta, miehen rooli yhteiselämässä vähenee entisestään. Vähintä mitä mies voi tehdä, on suunnitella kosiminen, polvistua naisen eteen ja pyytää häntä naimisiin.

On hetkiä, jolloin miehelle on hyvä antaa tilaisuus olla tosimies. Näin myös mies tuntee itsensä onnellisemmaksi ja iloisemmaksi ja parisuhde voi hyvin.

MTV3/Helmi

Lähde: thestir.fi, swoon.co.uk, yourtango.com

Kuvat: Shutterstock/Warren Coldswain, Jirsak

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja