Mainos

Näin Jennifer Love Hewitt valmistautuu kihlaukseen

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt ei ole seurustellut pitkään uusimman poikaystävänsä kanssa, mutta se ei ole estänyt tähteä haaveilemasta kihlauksesta. Love Hewitt on jopa valinnut kolme eri sormusvaihtoehtoa.

Jennifer Love Hewitt, 31, on asettanut poikaystävälleen Alex Behille pienimuotoisia paineita. Seitsemän kuukautta seurustellut pari saattaa löytää pian itsensä Tiffany's-koruliikkeen tiskiltä – ainakin, jos se Love Hewittistä on kiinni. Tähti on nimittäin valinnut jo kihlasormuksensa!

– Olen itse asiassa valinnut kolme, koska minusta teen silloin miehelle palveluksen, tähti paljasti Ellen DeGenereksen talk show'ssa.

Tähden perustelut ovat vakuuttavat.

– Naiset ovat hyvin hämmentäviä. Emme koskaan tiedä, mitä haluamme emmekä ole kovin hyviä selittämään sitä miehille. Minusta tuntuu, etten halua suuttua, jos hän valitsee huonon sormuksen.

Love Hewitt on täysin valmistautunut mahdolliseen avioliittokeskusteluun.

– Jos avioliitto tulee puheeksi, sanon 'Tiedätkö, mikä on outoa? On olemassa sellainen liike (Tiffany's) ja siellä on kolme sormusta... Ja jos valitset jonkun näistä kolmesta, olen todella innoissani. Ja jos menet itseksesi, meille voi tulla eteen kauhea, epämukava hetki. Ja miksi haluaisit tehdä niin?'

Tähti ei ole aiemmin ollut naimisissa, mutta erosi kihlatustaan Ross McCallista vuonna 2008.

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.