Näin Harryn ja Meghanin esikoisen Archien ensimmäistä syntymäpäivää todella vietettiin – herttuapari jakoi keskenään perinteiset tehtävät

6:37
Harry ja Meghan ovat lähteneet virallisesti hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, mitä se tarkoittaa

Meghanin ja Harryn esikoisen Archien ensimmäistä syntymäpäivää vietettiin samoin kuin missä tahansa perheessä.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoisen Archie Harrisonin ensimmäistä syntymäpäivää vietettiin keskiviikkona 6. toukokuuta. Juhlan kunniaksi Meghan leipoi itse kakun ja Harry puolestaan huolehti perheen Los Angelesissa sijaitsevan kodin koristeluista. 

– Meghan leipoi kakun, jossa oli mansikoita ja kermaa. Harry auttoi koristeiden kanssa ja puhalsi ilmapalloja, perhettä läheinen lähde kertoo Peoplelle.

Juhlapäivänä perhe soitti videopuheluita läheisilleen, kuten Archien isovanhemmille sekä heidän ystävilleen ja muille perheenjäsenilleen. Lisäksi juhlassa olivat mukana perheen kaksi koiraa Guy ja Lab, jotka Harry ja Meghan adoptoivat vuonna 2018. Lähteen mukaan perheen kaksi koiraa ovat suorastaan parhaita ystäviä Archielle. 

– Ne saavat hänet nauramaan ja ovat varovaisia hänen kanssaan.

Archien ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi Meghan ja Harry jakoivat videon, jossa Meghan lukee hänen sylissään istuvalle Archielle kirjaa. Videolla pariskunta tuki hyväntekeväisyysjärjestöä, joka auttaa yhdysvaltalaisia sekä brittilapsia, joihin koronaviruspandemia vaikuttaa vahvasti. 

Samalla viikolla Meghan pääsi viettämään toista kertaa äitienpäivää ja mukana oli tällä kertaa myös hänen niin ikään Los Angelesissa asuva äitinsä Doria Ragland – turvavälit huomioon ottaen. 

Harry ja Meghan ilmoittivat vuoden alussa vetäytyvänsä kuninkaallisista velvollisuuksistaan sekä aikovansa muuttaa Pohjois-Amerikkaan. Heidän erostaan kuninkaallisesta perheestä tuli virallista maalis-huhtikuun vaihteessa. Herttuaperhe vietti ensin tovin Kanadassa, jonka jälkeen he muuttivat Los Angelesiin, minne he aikovat nyt asettua. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja