Naimisiin mennyt Kalle Lamberg kertoo yllätyksestä, jonka sai osakseen suorassa lähetyksessä päivää ennen häitään: "Kyyneliä, räkää sekä muita nesteitä"

2:07
Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg tarjoavat kurkistuksen Stadi vs. Lande -kuvauksiin

Kalle Lambergin häitä vietettiin rauhassa perheiden kesken.

Juontaja Kalle Lamberg vietti yhtä elämänsä onnellisimmista päivistä lauantaina 19. syyskuuta, kun hän astui avioon rakkaansa Maria Mattelmäen kanssa. Stadi vs. Lande -kuvausten parissa tällä viikolla kiireisenä pysytellyt Lamberg kertoo MTV Uutisille studiolta käsin, että perheen kesken vietetyt häät sujuivat hienosti. 

– Oli todella, todella mukava päivä ja muutenkin lämmin fiilis siellä. Oikein onnistuneet häät. Nyt olen tässä honeymoonilla Jaakko Saariluoman kanssa. Siltä odotin enemmän, mutta tässä on pari päivää aikaa, Lamberg naureskelee Stadi vs. Lande -juontajakollegansa vierellä.

– Joo, yllärit on vielä tulossa, Saariluoma vitsailee. 

– Joo, sitä mä pelkään, Lamberg puolestaan vastaa. 

Pariskunnan häitä oli alunperin tarkoitus viettää suuremman juhlaporukan kera, mutta koronapandemiasta johtuen vieraslistaa jouduttiin typistämään. Tämä ei kuitenkaan ollut Lambergin mukaan pariskunnalle pettymys. 

– Olihan itsestään selvää, että näinä aikoina ei tuollaiset 150 hengen häät olisi olleet välttämättä se järkevin. Koska siinä olisi ollut hyvin iso mahdollisuus siihen, että ne olisi muistettu muusta, kuin kauniista morsiamesta, Lamberg kertoo pohtien sitä, että isoissa häissä riskinä olisi ollut koronan leviäminen. 

Niin ikään Possessa juontajana toimiva Lamberg yllätettiin toden teolla ohjelman suorassa lähetyksessä perjantaina 18. syyskuuta, kun seuraavana päivänä avioon astelleelle juontajalle esitettiin koskettava onnitteluvideo hänen Posse-kollegoidensa toimesta. Lamberg liikuttui koskettavan videon nähdessään kyyneliin suorassa lähetyksessä.  

– Olin erittäin otettu ja kyyneliä, räkää sekä muista nesteitä tuli joka aukosta mitä löytyi. Oli yksi kauneimmista yllätyksistä, mitä mulle on ikinä tehty, Lamberg kertoo. 

Lamberg lyötiin yllätyksellä täysin ällikällä. Mies ajatteli ennen videon nähtyään lähetyksessä, että tiedossa olisi ehkä possemaisempi yllätys. 

– Kananmuna päähän, ajellaan selkäkarvat ja tehdään tatska pakaroiden väliin -tyyppinen ylläri. Mutta sitten se olikin tuollainen kaunis, niin se oli kyllä erittäin hieno. 

Saariluoma puolestaan kertoo, että yllätystä valmisteltiin pienen porukan voimin, eikä asiasta hiiskuttu kovinkaan monille.

– Sillä taktiikalla, että mitä vähempi ihminen tietää, niin sitä paremmin salaisuudet pysyy. Siitä tiesi vain ihan muutama henkilö, kun sitä ruvettiin juonimaan kasaan.

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja