Myös Reese Witherspoon pulassa – taas lähti liki miljoona euroa

Näyttelijä Reese Witherspoonin hevostila Ojaissa on ollut myynnissä jo vuoden. Monen muun julkkiksen tavoin epätoivoinen tähti on joutunut taas pudottamaan tilan hintaa – tällä kertaa liki miljoonalla eurolla!

Oscar-palkittu näyttelijä Reese Witherspoon laittoi Kalifornian Ojaissa sijaitsevan tilansa myyntiin jo vuosi sitten pyytäen siitä reilut seitsemän miljoonaa euroa. Monen muun Hollywood-tähden tavoin Witherspoon on kuitenkin joutunut kerta kerralta pudottamaan tilan hintaa, sillä halukkaita ostajia ei tunnu löytyvän. Uusin hintapudotus on liki miljoona euroa.

LUE MYÖS:

Nyt tilalla, jossa Witherspoon meni naimisiin miehensä Jim Tothin kanssa, on hintaa enää 4,4 miljoonaa euroa, mikä ei ole juurikaan enempää kuin, mitä tähti itse espanjalaishenkisestä tilasta maksoi ostaessaan sen vuonna 2008.

Sen lisäksi, että myynnissä olevalla tilalla vietettiin pariskunnan häitä, nousi se myös otsikoihin paikkana, jossa Twilight-tähti Robert Pattinson piileskeli vuonna 2012 erottuaan pettämisestä kiinni jääneestä tyttöystävästään Kristen Stewartista.

Yli 460-neliöisessä talossa on neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta sekä erillinen wc. Kolmessa vierasmökissä on yhteensä neljä makuuhuonetta. Lisäksi tilalta löytyy hevostalleja ja uima-allas.LUE MYÖS:Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja