Muodokas Christina Aguilera: Olen seksikäs ja tiedän sen!

Poptähti Christina Aguilera on kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen tehnyt sinunkaupat seksikkään ja kurvikkaan vartalonsa kanssa.

31-vuotias poptähti ja laulaja Christina Aguilera kertoi The Sun -lehden haastattelussa oppineensa arvostamaan seksuaalisuuttaan ylitettyään kolmenkymmenen ikävuoden rajapyykin. Pienen Max-pojan äiti on oivaltanut voivansa olla samaan aikaan seksikäs lavalla, mutta hyvä vanhempi lapselleen.

– Mitä vanhemmaksi tulee, sitä tärkeämpää oman seksuaalisuutensa arvostaminen on. Kun olen lavalla, valmistaudun siihen kuin jonkin hahmon näyttelemiseen, elän tiettyä hetkeä kappaleessa. Kotona tuutulaulua lapselleni laulaessa olen taas aivan eri henkilö, Aguilera kertoo.

Tähti kertoo toivovansa poikansa osaavan arvostaa vanhempana sitä, mitä hänen äitinsä on saanut aikaan, ja millaisen uran luonut.

– Ennen kaikkea olen esiintyjä, mutta 4,5-vuotias poikani Max merkitsee minulle kaikki kaikessa. Haluan, että hän varttuu tietäen, että minä olin uskollinen itselleni. Ehkä se inspiroi häntä! Jos olisin taidemaalari ja tekisin alastonkuvia, en lopettaisi sitä lapseni vuoksi. Sama pätee musiikkiin.

Christina Aguileran jojoilevaa painoa seurataan tarkasti – niin median kuin hänen lähipiirinsä toimesta. Naisen lähipiiristä on juoruttu hänen elävän pelkällä pastalla ja shamppanjalla, joka puolestaan on vaikuttanut viimeaikaiseen lisäkilojen ilmestymiseen. Itse tähtöstä nämä puheet eivät hätkäytä, vaan hän on ylpeä kurveistaan ja seksikkäästä vartalostaan.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Splash News

Lähteet: Music-News, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja