Muistatko vielä nämä? Madonnan kaikkien aikojen shokeeraavimmat esiintymisasut

Tänään 16. elokuuta 55 vuotta täyttävä laulaja Madonna on vuosikymmenien ajan hätkähdyttänyt lavakarismallaan ja pukeutumisellaan maailmaa. Alati vaihtuva tyyli ja sokeeraavat esiintymisasut ovatkin osa Madonnan menestystä. Ikiliikkujaa ei voi ainakaan syyttää jämähtämisestä. Tähti vaihtaa tyyliään kuin kameleontti.

Madonnan, 55,esiintymisasut ovat aina ollaan aina mielletty osaksi tähden menestystarinaa. Laulaja aloitti hätkähdyttämisen jo vuonna 1984, jolloin hän esiintyi Virgin Tour -kiertueella hääpuvussa. Tämän jälkeen tähti on jatkanut hämmästyttämistä – eikä hän ole antanut vuosien näkyä esiintymisasuissaan!

Rohkeaa provosointia

Hoikka Madonna on aina pukeutunut lavalle hyvin provosoiviin asuihin. Vuoden 1989–1990 Blond Ambition -kiertueella nähdyt tötteröliivit ovat ehkä ikimuistoisin Madonnan esiintymisasuista. Kiertuetta kuvattiin 1990-luvun parhaaksi, eikä vahvan provokatiivinen esiintyminen ainakaan himmentänyt tähden pisteitä.

Myös vahva seksuaalisuus on aina ollut osa Madonnan esiintymistä. Madonna on tehnyt vuosien aikana selväksi, että ikääntyminen ei haittaa hänen menoaan. Viimeksi Madonna vilautti aikoinaan rohkeasti rintaansa Human nature -kappaleen aikana viime vuonna Portugalissa järjestetyssä konsertissa.

Teatraalisia valintoja

Vahvan seksuaalisuuden rinnalla tähti on esiintynyt myös vuosien saatossa myös viattomampana geisha-lookissa ja leikitellyt erilaisten uskonnollisten teemojen kanssa. Kabballah-uskonnosta tunnettu punainen nauha nähdään myös usein tähden ranteessa.

Vuosi 2012 oli Madonnalle yhtä sokeeraamisen kulta-aikaa. Sarjakuvasankareista muistuttaneet seksikkäät asut muodostuivat hänen tavaramerkikseen entistä vahvemmin vuoden 2012 MDNA-kiertueen aikana. Tähti valitsi kiertueen aikana useaan otteeseen esiintymisasuikseen entistä paljastavampia luomuksia, eikä pelännyt valita ylleen rohkeitakaan materiaaleja.

Katso kuvagalleria Madonnan shokeeraavimmista esiintymisasuista!

Madonna-superfani: Ikonien aika ei ole ohi

AVA

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja