MTV yllätti kybergurun parisuhdekysymyksillä – siteeraa pikkusiskoaan Maaret Kalliota: "Jos tunne ja järki kamppailevat..."

MTV yllätti kyberguru Jarno Limnéllin parisuhdekysymyksillä – siteeraa siskoaan, seksuaaliterapeutti Maaret Kalliota 2:49
Jarno Limnéll paljastaa MTV Uutiset Livelle, miten ylläpitää vaimonsa kanssa kipinää parisuhteessa

MTV Uutiset Live kysyi parisuhdevinkkejä kyberasiantuntijana tutuksi tulleelta Jarno Limnélliltä. 

Kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll on totuttu näkemään julkisuudessa kommentoimassa kyberturvallisuuteen tai politiikkaan liittyviä asioita. 

Tällä kertaa MTV Uutiset Live yllätti Limnéllin parisuhdekysymyksillä. 

Kysyttäessä, olemmeko me ujonpuoleiset suomalaiset parisuhdekansaa, Limnéll siteeraa pikkusiskoaan, Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutuksi tullutta psykoterapeutti Maaret Kalliota.

– Jos jotain tässä elämän varrella on oppinut niin sen, että me suomalaiset olemme valtavan tunnepohjaisia. 

– Jos tunne ja järki kamppailevat, tunne voittaa aina, hän kiteyttää. 

Limnéllin oman kokemuksen mukaan tunteista puhuminen on yksi parisuhteen tärkeimmistä kulmakivistä. Hänen mukaansa parisuhteessa tulee olla avoin ja rehellinen omista tunteistaan.

– Silloin, kun harmittaa tai silloin, kun on valtavan rakastunut tai iloinen, kertoo sen myöskin kumppanille. Tätä olemme vaimoni kanssa ainakin pyritty tekemään, että ollaan rehellisiä, keskustellaan ja tuodaan tunteita esille, Limnéll kertoo esimerkkinä. 

Mitkä muut asiat Limnéll listaa parisuhteen tukipilareiksi? Entä, miten hän ja hänen vaimonsa ylläpitävät kipinää? Katso jutun alussa oleva video!


Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat