MTV Viihteen toimittajat ruotivat Ensitreffit alttarilla -kauden uudet parit – nämä ovat heidän vahvuudet ja kompastuskivet

7:53
MTV Viihteen toimittajat ruotivat Ensitreffit alttarilla -kauden uudet parit – nämä ovat heidän vahvuudet ja kompastuskivet.

MTV Viihteen toimittajat ruotivat Ensitreffit alttarilla -kauden uudet parit. Mitkä ovat parien vahvuudet ja mitkä tekijät saattavat koitua parisuhteen ongelmakohdiksi? 

Ensitreffit alttarilla -sarjan kahdeksas kausi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 31.8. kello 21.00. Ensimmäinen jakso on jo nyt nähtävissä mtv-palvelussa

Tällä kaudella mukana nähdään neljä paria eli ohjelman alussa kahdeksan sinkkua. Tiistaina 31.8. nähtävässä jaksossa paljastuu, ketkä näistä sinkuista muodostavat parin. MTV Uutiset uutisoi pareista jo aiemmin tänään.

Karlin ja Venlan, Larin ja Niinan, Tuulan ja Miikan sekä Hennan ja Samin ensikohtaamiset nähdään viikon kuluttua odotetussa hääjaksossa.

MTV Viihteen toimittajat Katariina Karjalainen ja Iriz Silander kävivät läpi kauden parit ja tekivät omat huomionsa parien vahvuuksista ja mahdollisista kompastuskivistä. 

– Yhteistä arvopohjaa löytyy, mutta he asuvat tällä hetkellä molemmat eri paikkakunnilla, niin jännittävää nähdä aiheuttaako se jotakin twistiä, Karjalainen tuumasi eräästä parista. 

Katso videolta, miten MTV Viihteen toimittajat arvioivat parit!

Ensitreffit alttarilla alkaa ti 31.8. klo 21 MTV3-kanavalla. Ensimmäinen jakso on jo nyt mtv-palvelussa! MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa monta huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja