Tässä ovat uuden kauden Ensitreffit alttarilla -parit! Nämä neljä paria astelevat sokkona alttarille

3:32
Elina Tanskanen kertoo minkälaisia pareja tulevalla Ensitreffit alttarilla -kaudella nähdään

Uudet Ensitreffit alttarilla -kauden parit selviävät kauden ensimmäisessä jaksossa. Varo juonipaljastuksia!

Suositun Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksannen kauden ensimmäisessä jaksossa päästään tutustumaan uusiin sinkkuihin.

Jo heti jakson aluksi asiantuntijat Kari Kanala, Elina Tanskanen ja Hanna Myllymaa esittelevät katsojille myös uudet parit, joiden yhteistä taivalta päästään seuraamaan tänä syksynä.

Varo juonipaljastuksia! 

Venla & Karl

29-vuotias Venla työskentelee Turussa kieltenopettajana ja sihteerinä sairaalassa. Iloisessa ja avoimessa naisessa on kaksi puolta: Hän nauttii sosiaalisista tilanteista, mutta kaipaa myös omaa aikaa ja rauhoittumista. 

Oman mausteensa tilanteeseen tuo se, että Venla asuu kimppakämpässä kolmen kämppiksen kanssa. Hän myöntää ennakkoon olevansa huolissaan siitä, että asumisjärjestelyistä tulee haaste tuoreessa avioliitossa. 

Toiveissa Venlalla on ymmärtävä ja keskusteleva parisuhde, josta löytyy tukea ja turvaa sekä paljon hauskaa yhteistä tekemistä. 

Venlan puolisoksi asiantuntijat valikoitui 30-vuotias Karl, joka asuu Keravalla. Projektityössä plannerina toimivalle Karlille tärkeintä elämässä ovat ystävät ja läheiset.

Karl toivoo parisuhteen tuovan elämään tulevaisuudennäkymää ja yhteisiä haaveita. Hän haluaa rakentaa kestävän parisuhteen ja yhteisen kodin.

Niina & Lari

34-vuotias Niina työskentelee ravintolapäällikkönä ja opiskelee hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohtoa. Kuplivan iloinen ja suorapuheinen helsinkiläisnainen rakastaa livemusiikkia ja kertoo hurahtaneensa juoksemiseen.

Niina toivoo kumppania, jonka kanssa kemiat kohtaavat. Hän ei usko, että parisuhde voi onnistua, ellei heti alussa kolahda. Ilta- ja viikonloppupainotteinen ravintolatyö on tuonut haasteensa sosiaaliseen elämään, ja Niina pelkääkin, että työaikataulut voivat tuoda parisuhteelle haasteensa. 

Niina kohtaa alttarilla 33-vuotiaan Larin. Niin ikään Helsingissä asuvassa analyytikossa on kaksi puolta: ammattimainen "kauppishymy" sekä hullutteleva seikkailija. Vapaa-ajallaan Lari harrastaa monipuolisesti urheilua.  

Larin suurin odotus on yhteinen seikkailu. Hän tykkää omien sanojensa mukaan poistua mukavuusalueelta ja kokeilla uusia asioita. Hän toivoo parisuhdetta, jossa kumpikin voi toteuttaa omia arvojaan ja haluaa myös tukea toisen juttuja. 

Tuula & Miika

29-vuotias Tuula asuu Turussa ja toimii sairaanhoitajana. Hän on asiakaspalveluhenkinen ja ihmisläheinen tyyppi, jolle elämän tärkeimpiä asioita ovat ystävät ja läheiset.

Tuula kuvailee itseään nopeatempoiseksi ja innostuvaksi, mutta toisaalta helposti lannistuvaksi. Hän ei kaipaa elämäänsä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, vaan ennemminkin pieniä arkisia iloja. 

Kodin laittaminen ja ystävien kutsuminen sinne ovat Tuulalle tärkeitä asioita. Hänen haaveissaan siintävätkin omakotitalo, koirat ja lapset.

Tuulan puoliso on rauhallinen ja harkitsevainen Miika Helsingistä. 28-vuotias Miika on työnjohtajana autokorjaamolla ja autot ovat hänelle intohimo. Hänellä on vapaa-ajalla yleensä aina auton tuunausprojekti meneillään.

Miika jakaa kaksionsa koiransa kanssa. Koira on omistajansa vastakohta, eli hyvinkin vauhdikas kaveri. 

Kumppanissa Miika arvostaa empaattisuutta, heittäytymiskykyä ja pientä pilkettä silmäkulmassa. Hän haaveilee hyvinkin perisuomalaisista asioista: perheestä, omakotitalosta ja punaisesta mökistä, sillä "pelkkä työ ja raha eivät tuo onnea, vaan ennemminkin läheiset ihmiset ja oma perhe".

Henna & Sami

26-vuotias aktiiviliikkuja Henna opiskelee ympäristötieteitä ja toimii personal trainerina. Vapaa-ajallaan hän lenkkeilee, joogaa ja valmistaa hopeakoruja.  Espoolainen Henna asuu kaksiossa kahden kissansa kanssa. Luonteeltaan Henna on hyvin rauhallinen ja harkitsevainen, mutta hänestä löytyy myös pieni spontaani häseltäjä.

Onnea Henna löytää arjen pienistä asioista kuten kissan kehräyksestä tai yllättäen nähdystä auringonlaskusta. Hän toivoo parisuhteelta ensisijaisesti kumppania, jonka kanssa voi olla tiimi ja tehdä päätökset yhdessä.

Hennan puolisoa, 30-vuotiasta Samia, ei välttämättä heti arvaisi veroasiantuntijaksi. Ulospäinsuuntautunut, huumorintajuinen ja yllytyshullu ovat sanoja, joita tämä lauluja kirjoittava ja urheilua harrastava helsinkiläismies käyttää itsestään. 

Myös Samin tekevät onnelliseksi yksinkertaiset asiat: ystävien seura, keskustelut ja hyvä ruoka ja juoma. Hän haaveilee tällä hetkellä rakkaudentäyteisestä kesästä ja onnistuneesta parisuhteesta. Pidemmällä tähtäimellä toiveissa siintävät myös lapset, mutta Sami ei halua haaveilla liian pitkälle.

Ensitreffit alttarilla -starttijakso jo nyt mtv-palvelussa ja klo 21 MTV3-kanavalla. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa monta huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja