Mainos

MTV solmi historiallisen sopimuksen – Salatut elämät jatkuu vuoteen 2023!

MTV ja FremantleMediaFinland ovat solmineet mittavan yhteistyösopimuksen Salatut elämät -sarjan jatkosta kesäkuussa 2017. Sopimuksen myötä 18-vuotias päivittäisdraama jatkaa neljännelle vuosikymmenelle. 

Suomen suositun ja pitkäkestoisin draamasarja Salatut elämät on kiinnostanut ja puhuttanut tv-yleisöä jo kahdeksantoista vuotta. MTV:n ja Fremantlen sopimus takaa katsojille sarjan jatkumisen kevääseen 2023 asti.

– MTV panostaa kotimaisuuteen merkittävästi ja haluaa palvella ja kiittää yleisöä pitkäkestoisen ja rakastetun sarjan jatkosopimuksella, MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo sanoo.

Salatut elämät on pystynyt poikkeuksellisella tavalla uudistautumaan ja säilyttämään läheisen kontaktin laajaan katsojakuntaan, erityisesti nuoriin.

Salatut elämät on Suomen ensimmäinen päivittäisdraama. Sen jaksot saavat keskikatsojamääräksi noin 800 000 katsojaa per jakso (sis. ensiesitys, uusinnat, tallennekatselu ja katselu Katsomossa).

Lähes puolet kansasta, 2,5 miljoonaa suomalaista, seuraa sarjaa tv:stä kuukausittain ja viikoittainkin 1,5 miljoonaa. Salatut elämät on myös netti-tv-palveluiden käynnistetyin sisältö. Tänä vuonna sarjan jaksot ovat saaneet MTV Katsomossa 2,4-3,1 miljoonaa käynnistystä kuukausittain.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus (tv:n katselu) ja comScore DAx (online-katselu), tavoittavuus=vähintään 3 min. yhtäjaksoista katselua. 

– Salatut elämät on lähes luonnonvoima, erityisesti sosiaalisen median alustoilla. Haluamme olla tulevaisuudessakin Suomen kaupallisen television tärkein brändi, Fremantlen Suomen toimitusjohtaja Joonas Hytönen kommentoi.

Salatut elämät on uudistanut tv-kerrontaa ja draamantekijöiden ammattilaisuutta, tarjonnut työtä ja viihdettä. Edelläkävijyys, uudistuminen ja kehittäminen kuuluvat sarjan tekijöiden arkeen jatkossakin.

– Sarja on kestänyt ajan hammasta poikkeuksellisesti. Millenium-kriisi, tv-toiminnan digitalisointi, internet ja uusien jakelualustojen nousu eivät ole muuttaneet tekijöiden ja yleisön rakkaudellista suhdetta. Salatut elämät tulee uusien tuotantokausiensa myötä avaamaan tuhat uutta näkymää Pihlajakadun arvaamattomaan elämänmenoon, sarjan vastaava tuottaja Marko Äijö lupaa.

MTV:n vastaava tuottaja Sarita Koskelin on ollut perustamassa sarjan konseptia ja tuonut tematiikkaan suomalaiset perhesalaisuudet.

– Sarjan sisällön ytimessä on suomalainen identiteetti, sen moninaiset variaatiot, kasvot ja vuorovaikutus, Koskelin sanoo.

Juonipaljastuksia Salkkarit-kauden päätöksestä

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja