MTV:n tieto: Kaivohuoneen pahoinpitelystä etsityistä miehistä kaksi tavoitettu ja kuulusteltu – kolmesta muusta kaivataan yhä havaintoja

3:26
MTV Uutiset Live: Näin tapahtumat ravintola Kaivohuoneella etenivät

Poliisin etsimistä viidestä miehestä kolme on yhä tavoittamatta. Heistä kahden henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

MTV:n tietojen mukaan poliisi on tavoittanut kaksi miestä sen jälkeen, kun se julkaisi kuvat ravintola Kaivohuoneen kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä epäillyistä. Molemmat miehet on kuulusteltu. Kolmea muuta miestä ei sen sijaan ole tavoitettu, ja poliisi kaipaa heistä yhä havaintoja.

Poliisista ei tarkemmin kommentoida, epäilläänkö jo kuultuja henkilöitä edelleen rikoksesta. Kukaan ei ole kiinniotettuna, pidätettynä eikä vangittuna.

– Kokonaisuutta ja eri henkilöiden osuutta tapahtumiin yhä selvitetään, tutkinnanjohtaja Jukka Larkio sanoo MTV:lle.

Ravintolan edustalla heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna tapahtuneen pahoinpitelyn uhri, vuonna 2001 syntynyt mies kuoli. Hän ei poliisin mukaan tuntenut pahoinpitelijöitään entuudestaan. Teosta epäillään useaa ulkomaalaistaustaista henkilöä.

MTV:n tietojen mukaan nyt tavoitetuista ja kuulustelluista miehistä toinen otti itse yhteyttä poliisiin sen jälkeen, kun Helsingin poliisi oli heinäkuun loppupuolella julkaissut epäillyistä henkilöistä valvontakamerakuvat. Toinen miehistä tavoitettiin kuulusteluihin muuta kautta.

Tavoittamatta on yhä kolme miestä, joiden epäillään liittyvän tapahtumiin.

Poliisin mukaan tapaukseen liittyen on tullut vihjeitä, mutta niitä kaivataan edelleen. Asiaa on tutkittu pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja