MTV:n kevät 2019 on täynnä liveviihdettä, keskusteluohjelmia ja draamaa – luvassa Posse, Myyrä ja Tähdet, tähdet

1:02:34

MTV:n kevät on täynnä viihdettä, puhuttelevia keskusteluohjelmia, henkeäsalpaavaa draamaa, toiminnantäyteisiä livelähetyksiä ja maailmanluokan realityohjelmia.

Myyrä

Maailman koukuttavin seikkailuformaatti rantautuu Suomeen! Ohjelmassa 11 toisilleen tuntematonta, tavallista suomalaista lähtee juontaja Roope Salmisen johdolla elämänsä seikkailuun Meksikoon!

Yllätyksellisen matkan aikana kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Kilpailijoiden tavoitteena on onnistua yhdessä tehtävissä ja kasvattaa näin rahapottia, jonka seikkailun päätteeksi vain yksi heistä voittaa itselleen.

Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen.

Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä!

Myyrä MTV3-kanavalla tammikuussa 2019.

Tähdet, tähdet

Suomen näyttävimmät ja viihdyttävimmät live-musiikkiesitykset tulevat taas Maikkarin viikonloppuihin keväällä 2019! Tähdet, tähdet tuo viidennellä kaudellaan lavalle sekä kotimaisen musiikkitaivaan konkareita että nousevia kykyjä ja useamman ison uudistuksen.

Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Mikko Leppilampi ja asiantuntijaraadissa vaikuttavat edelleen populäärikulttuurin erikoisemäntä Maria Veitola ja legendaarinen Juhani Merimaa. Kolmantena vakiotuomarina tullaan näkemään Bauer Median luova johtaja, Raptoristakin tunnettu Ismo "Izmo" Heikkilä.

Tähdet, tähdet MTV3-kanavalla helmikuussa 2019.

Ratamo

Ratamo on kotimainen toiminnantäyteinen vakoilusarja, jonka nimiroolissa Supon etsivänä nähdään Samuli Vauramo. Saara Kotkaniemi esittää Keskusrikospoliisin komisario Elina Lindeniä sekä Jukka Puotila Supon johtajaa.

Ratamon tapahtumat käynnistyvät, kun Supo saa tutkittavakseen äärimmäisen tulenaran jutun. Venäläinen oligarkki Arkadi Akulov kiristää luottamuksellisia tietoja Suomen pääministeriltä ja tilanne riistäytyy käsistä nopeasti. Lopulta pelissä on Suomen kansallinen turvallisuus. Sarja perustuu Taavi Soininvaaran Arto Ratamo -kirjoihin.

Ratamo MTV3-kanavalla tammikuussa 2019.

Yökylässä Maria Veitola

Laukut on pakattu, pyjamat silitetty ja Maria Veitola on valmis nukahtamaan jälleen uusissa vieraspedeissä.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan neljännellä tuotantokaudella nähdään yllättäviä puolia meille kaikille tutuista ihmisistä ja keskusteluissa paneudutaan mm. rohkeisiin valintoihin, miljoonatuloihin ja steroideihin. Ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat tällä kertaa Aira SamulinLauri MarkkanenKaija KooJorma UotinenTuukka ja OlgaTemonenLi Andersson, Antti RinnePia Lamberg, Anna Puu ja Tiina Jylhä

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla tammikuussa 2019.

Uutisvuoto

Suomen kaikkien aikojen suosituin paneelishow tekee paluun, kun legendaarinen Uutisvuoto laskeutuu MTV3-kanavalle. Shown alkuperäinen päätuomari Peter Nyman palaa juurilleen ja ottaa komennon haltuunsa. Vakiokapteeneina nähdään pitkän toimittajauran tehnyt Reetta Räty, sekä lukuisista televisio-ohjelmista tuttu Ilkka “Ile” Uusivuori.

Uutisvuodon konsepti ei muutu, mutta uudenlaisia tehtäväkierroksia on luvassa. Edelleen kapteenit saavat vieraakseen kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, ja ohjelmassa joukkueet pureutuvat kuluneen viikon uutisaiheisiin ja ilmiöihin humoristisella ja satiirisella otteella. Ohjelman vieraina tullaan MTV3:llakin näkemään henkilöitä politiikan, urheilun ja viihdemaailman huipulta.

Ratamo MTV3-kanavalla tammikuussa 2019.

Posse

Uusi vuosi, uudet kujeet, kuudes kausi! Ensimmäistä kertaa Posse räjäyttää ruudut myös keväällä!

Jarppi LeppäläHP ParviainenViivi PumpanenKalle Lamberg ja Jaakko Saariluoma saavat jälleen vieraakseen Suomen kärkinimet eivätkä tavalliset kansalaisetkaan ole turvassa Possen kolkuttaessa oven takana.

Posse MTV3-kanavalla keväällä 2019.

Gladiaattorit

1990-luvulla supersuosion saanut Gladiaattorit tekee paluun MTV3-kanavalle entistä näyttävämpänä ja vauhdikkaampana, kun urheilulliset kilpailijat ottavat mittaa itsestään entistä kovapintaisempia gladiaattoreita vastaan.

Katsojille tarjolla on päivitetty, mutta tutun tuntuinen hittiohjelma, jonka uutena juontajana on Viivi Pumpanen ja selostajana Antero Mertaranta. Lisäksi mukana 90-luvulla Gladiaattorina taistellut konkari Mika ”Mohikaani” Ounaskari

Gladiaattorit MTV3-kanavalla keväällä 2019.

Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen

Suomalainen ajankohtaisjournalismi saa tammikuussa uuden luvun, kun Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen -haastatteluohjelma käynnistyy Maikkarilla.

Tiistai-iltojen uutispaketin yhteydessä paneudutaan viikon tärkeimpiin ja puhututtavimpiin asioihin ja ilmiöihin. Toimittaja Jaakko Loikkasen isännöimässä ohjelmassa studioon saapuu vieraiksi asiantuntijoita ja tekijöitä suoraan asioiden ytimistä.

Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen MTV3-kanavalla tammikuussa 2019.

Studio

Studiota luotsaavat MTV:n ruutukasvoina vuosien saatossa tutuksi tulleet media-alan rautaiset ammattilaiset Kirsi Alm-Siira ja Nina Rahkola. Uutuusohjelmassa Alm-Siira ja Rahkola pääsevät yhdistämään voimansa ensimmäistä kertaa ajankohtaisen talk show'n muotoon. 

Studio-ohjelmassa vierailee viikoittain Suomen kiinnostavimpia persoonia, mutta myös tavallisia avoimia ihmisiä. Ohjelmassa annetaan ääni vieraille, joilla on oma tarinansa kerrottavanaan. Jos jostain aiheesta on vaikea puhua, silloin siitä täytyy puhua – ja tätä juuri tehdään Studiossa.

Studio MTV3-kanavalla helmikuussa 2019.

Suhdesoppa

Kaveriporukan kesken jaetaan parhaat kokemukset ja mehevimmät salaisuudet. Millaisia nämä ovat, se selviää uudessa parisuhdevisailussa Suhdesoppa.

Neljä pariskuntaa saapuu studioon vastaamaan heidän kaveriporukkaansa koskeviin – välillä yllättäviä paljastuksia aiheuttaviin – kysymyksiin.

Lämpimän ystävyyden soppaan upottavat kauhansa myös juontajat Vappu Pimiä ja HP Parviainen

Suhdesoppa MTV3-kanavalla helmikuussa 2019.

Stadi vs. Lande

Stadi vs. Lande on koko perheen visailuohjelma, jossa stadilaiset ja landella asuvat kisaavat leikkimielisesti Suomen herruudesta. Visailussa landejoukkueet vastaavat stadi-aiheisiin kysymyksiin ja stadin joukkueet landea koskeviin. Panoksena kilpailussa on paitsi oman kotiseudun maine, myös hienot matkapalkinnot.

Ohjelman juontajina nähdään tuttuun tapaan Kalle Lamberg ja Jaakko Saariluoma.

Studio MTV3-kanavalla tammikuussa 2019.

Remonttipiiskuri

Suosikkisarja Remonttipiiskuri saa jatkoa, kun Perttu Sirviö työryhmineen saapuu jälleen auttamaan suomalaisia perheitä kesken jääneissä kotiremonteissa. Kuten ensimmäiselläkin kaudella, asukkaat painavat hiki päässä hommia ammattilaisten mukana ja saavat samalla suoraa palautetta ja arvokasta remonttioppia.

Remonttipiiskuri Perttu Sirviön luottomiehenä nähdään uudella kaudella rakentajataituri Matti Uihero. Sisustusratkaisuissa auttaa tuttuun tyyliin sisustussuunnittelija Riia Lankinen.

Remonttipiiskuri MTV3-kanavalla keväällä 2019.

Mielensäpahoittaja

Tuomas Kyrön luoma Mielensäpahoittaja on tehnyt uuden aluevaltauksen ja avannut ATK-verkossa blogin, jossa vastustaa kiivaasti kaikkia muutoksia. Mutta oliko kaikki todella ennen paremmin kuin nyt? Pitäisikö Mielensäpahoittajankin kokeilla uusia asioita?

Kyllä pitäisi. Kirjailija Tuomas Kyrö kutsuu Mielensäpahoittajan Helsinkiin ottamaan tuntumaa nykymeininkiin. Pääosassa epäluuloisena seniorina loistaa Heikki Kinnunen.

Murtomaahiihdon ja haitarimusiikin ystävä tapaa matkansa aikana monia tunnettuja suomalaisia. Kansalaispalautetta saavat esimerkiksi rap-starat Uniikki ja Iso H, huippukokki Henri Alén, lumilautailija Enni Rukajärvi, opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, meteorologi Pekka Pouta, maailmanmatkaajat Riku ja Tunna sekä sinivalkoiset äänet Katri Helena ja Anssi Kukkonen.

Mielensäpahoittaja MTV3-kanavalla tammikuussa 2019.

Kenen kotona?

Kenen kotona? -ohjelma saa jatkoa 12 jakson verran. Neljä toisilleen tuntematonta asukasta vierailee toistensa kodeissa yrittäen arvata, kenen kotona milloinkin ollaan. Toisistaan he tietävät vain nimen ja ammatin.

Tähän leikkimieliseen kilpailuun pääsee katsojakin mukaan! Kun kaikki kodit on nähty, paljastetaan kunkin kodin asukas. Luvassa on yllätyksiä niin kilpailijoille kuin katsojillekin. Samalla päästään kurkistamaan, miten suomalaiset asuvat, ja poimimaan parhaat sisustusideat omaan käyttöön. Sarjan juontaa ihastuttava Tuija Pehkonen.

Kenen kotona? MTV3-kanavalla helmikuussa 2019.

Salatut elämät

Suomen katsotuin draamasarja Salatut elämät täyttää 20 vuotta tammikuun 25. päivänä. Päivittäissarjassa paneudutaan Pihlajakadun ihmisten elämään, jossa jokaisella on salaisuus.

Sarjan suosion takana on vauhdikkaasti kulkeva tarina sekä katsojille tärkeät ja koskettavat teemat. Vuosien varrella sarjassa on käsitelty muun muassa päihdeongelmia, varastamista, pettämistä, syntymää ja kuolemaa.

Salkkareiden alkuvuoden 2019 huippuhetkiin kuuluu myös tammikuun 31. päivänä esitettävä jakso numero 3 500, luvassa on erittäin jännittäviä ja merkittäviä käänteitä…

Salatut elämät MTV3-kanavalla keväällä 2019.

Pitääkö olla huolissaan?

Miksei naapuri tervehdi? Kuka on Justin Bieber? Muistinko laittaa oven lukkoon ja jos en, niin onko sen väliä? Onko ok jos hinkuu mummon kanssa bingoon vaikka on vasta 21-vuotias? Älä anna elämän raskaiden huolien ja kysymyksien uuvuttaa sinua, anna huoliasiantuntijoidemme auttaa sinua!

Pitääkö olla huolissaan? on pohdiskeleva ja huoliin erinomaisella vakavuudella keskittynyt paneeliohjelma, jonka kuudennella kaudellakin ruudussa näkyvät samat naamat. Jenni Pääskysaari on sama. Kari Hotakainen on sama. Tuomas Kyrö on sama. Miika Nousiainen on sama. Kun kaikki muuttuu, tässä ei muutu kuin vieras ja vaatteet. Kerran Miika melkein vaihtoi istumapaikkaa, mutta siihen puututtiin heti.

Pitääkö olla huolissaan? MTV3-kanavalla helmikuussa 2019.

Kotoisa

Kotoisa on remontointi- ja sisustusohjelma, jossa uudistetaan suomalaisten koteja, pihoja ja vapaa-ajan asuntoja. Tällä kaudella muutoksen kokevat muun muassa Mikko Leppilammen villiintynyt piha sekä Ali Jahangirin kylpytilat ja kodinhoitohuone.

Kotoisan kasvot eli asiantuntijanelikko on tuttu jo ensimmäiseltä kaudelta. Sisätilojen suunnittelijana nähdään Seija Strand ja toteutuksesta vastaa korjausrakentaja Ville Heino. Pihasuunnitelmista vastaa maisemasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja töitä ulkona johtaa viherrakentaja Niko Lindfors.

Kotoisa MTV3-kanavalla helmikuussa 2019.

Kaappaus keittiössä

Kotiruuasta on tullut harvojen herkkua, kun perheiltä on keittotaito kateissa eikä ruokailu enää kokoa perhettä yhteisen pöydän ääreen. Keittiömestari Kari 'Kape' Aihinen jatkaa taistelua paremman arkiruokailun puolesta kiertäen ympäri Suomea kannustamassa perheitä kokkaamaan yhdessä.

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla helmikuussa 2019.

Vappu ja Marja Live

Suomen valovoimaisimmat naistähdet kohtaavat uudessa, vauhdikkaassa hyvän mielen talkshowssa Vappu & Marja Live!

Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt ja Suomen suurimmat tähdet. Näiltä naisilta ei mene sanat solmuun eikä suu mutruun, kun he ruotivat päivänpolttavia aiheita keskiviikon suorassa lähetyksessä.

Vappu ja Marja Live AVAlla helmikuussa 2019.

Supernanny Suomi

Huippusuosittu brittisarja Supernanny tulee ruutuun keväällä 2019 suomalaisena versiona. Suomen oma Supernanny on psykoterapeutti ja lastensuojelun ammattilainen, aseistariisuva ja jämäkän hurmaava Pia Penttala.

Supernanny vierailee ympäri Suomen erilaisissa kodeissa tuoden uusia näkökulmia ja työkaluja kasvatukseen. Luvassa on kovaäänistä arkea ja koskettavia kohtaamisia, kun Supernanny Suomi auttaa kasvatushaasteiden kanssa painivia kasvattajia.

Supernanny Suomi AVAlla keväällä 2019.

Neljän tähden illallinen 

Neljä julkisuudesta tuttua henkilöä, neljä peräkkäistä iltaa – kyseessä on humoristisen herkullinen Neljän tähden illallinen.

Kukin tähti on omalla vuorollaan keittiön keskipisteenä ja tarjoaa illallisen viikon seurueelle. Illallisvieraat antavat kokille pisteet ruoasta, tunnelmasta ja esillepanosta. Voittaja selviää viikon viimeisenä iltana. Pöytäseurueen lisäksi tähtien keittotaitoja kommentoi ruoka-asiantuntija Meri-Tuuli Väntsi.

Tervetuloa pöydän ääreen!

Neljän tähden illallinen Subilla helmikuussa 2019.

Ina <3 Suomi

Kuusiosaisessa dokumentaarisessa sarjassa Ina <3 Suomi pureudutaan meitä kaikkia suomalaisia koskettaviin, mutta erityisesti nuorta sukupolvea askarruttaviin isoihin teemoihin - systeemin tasolla. Minkä pitää muuttua, että voimme rakastaa tätä maata myös tulevaisuudessa? Millaisia suomalaisia haluamme olla?

Ina <3 porno -sarjasta tuttu toimittaja Ina Mikkola lähtee tutkimaan maassamme vallitsevia sääntöjä, tapoja, uskomuksia, ideoita ja ihmisiä.

Ina <3 Suomi Subilla keväällä 2019.

Radalla 2

Katsojien rakastama rautatieläisten arkea esittelevä sarja palaa ruutuun tuttujen sankareiden ja uusien ammattilaisten kanssa.

Radalla 2 esittelee rautatieläisten arkea ja kertoo kuinka junat matkustajineen saadaan turvallisesti perille kaikissa olosuhteissa. Mukaan mahtuu koskettavia, hauskoja ja mieleenpainuvia kohtaamisia matkustajien sekä rautatieläistyöläisten välillä.

Radalla 2 Subilla tammikuussa 2019.

Aaveiden jäljillä

Hyytävässä uutuussarjassa Aaveiden jäljillä veljekset Jupe ja Marko Keskitalo tiimeineen matkaavat yliluonnollisten ilmiöiden alkulähteille ja tuovat paranormaalit ilmiöt suoraan kotisohville uudenlaisen teknologian avulla.

Tutkimusten lähtökohtana ovat useamman ihmisen kokemukset ja havainnot, jonka jälkeen ryhmä pureutuu alueen historiaan. Ohjelmassa ei juosta pelkästään yksittäisen rapinan perässä, vaan valituissa kohteissa tiedetään tapahtuneen historiansa aikana asioita, jotka voisivat aiheuttaa paranormaaleja ilmiöitä.

Aaveiden jäljillä Subilla keväällä 2019.

Kolmistaan

Vilma (Pamela Tola), Seve (Eero Ritala) ja Markus (Lauri Tilkanen) asuvat Helsingin keskustassa kimppakämpässä ja rimpuilevat uhkaavaa kolmenkympin kriisiä vastaan. Vilman kolmikymppisiä juhlittaessa lähtee tilanne jatkoilla hanskasta ja kolmikko päätyy yhdessä sänkyyn. Pari viikkoa myöhemmin raskaustesti paljastaa Vilman tulleen raskaaksi jommallekummalle miehistä.

Seve, Markus ja Vilma joutuvat karun todellisuuden eteen - vastuu lapsesta voi olla juuri se asia, joka tulee erottamaan kolmikon. Heidän ratkaisunsa asiaan? He päättävät jatkaa yhteiseloa ja kasvattaa lapsen yhdessä!

Kolmistaan Subilla keväällä 2019.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja