Samuli Vauramo ja Saara Kotkaniemi tähdittävät C Moren uutuussarjaa!

Samuli Vauramo ja Saara Kotkaniemi ovat C Moren uutuussarjan Ratamon tähdet. 

Kotimainen draamatrilleri Ratamo alkaa pyörimään C More -suoratoistopalvelussa syksyllä 2018. Taavi Soininvaaran Arto Ratamo -kirjoihin perustuvan sarjan nimiroolissa nähdään Samuli Vauramo. Muita keskeisiä hahmoja näyttelevät Saara KotkaniemiJukka Puotila ja Andrei Tsumak.

Ratamon tapahtumat käynnistyvät, kun Supon etsivä, Vauramon näyttelemä Arto Ratamo saa tutkittavakseen äärimmäisen tulenaran jutun. Venäläinen oligarkki Arkadi Akulov kiristää luottamuksellisia tietoja Suomen pääministeriltä ja tilanne riistäytyy käsistä nopeasti. Lopulta pelissä on Suomen kansallinen turvallisuus.

Vauhdikas ja nopeatempoinen vakoilutrilleri on yhtä aikaa sekä käänteiltään yllättävä että pelottavan realistinen kuvaus nykytodellisuuden uhkakuvista. Sarjan keskiössä ovat myös tiedustelupalveluiden salaiset operaatiot ja Suomen asema uuden kylmän sodan rintamalinjojen välissä.

Vauramon mukaan sarjassa häntä veti puoleensa erityisesti tarinan maailman moniulotteisuus. Hän on päässyt kuvauksissa myös haastamaan itseään uusissa ulottuvuuksissa.

– Olen päässyt ensimmäistä kertaa hyödyntämään stunt-osaamistani kotimaisessa tv-tuotannossa, sillä toimintakohtauksista ei ole vauhtia puuttunut, Vauramo kertoo. 

Sarjan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja kuvauslokaatioita on ollut niin eri puolella Etelä-Suomea kuin Saksassakin. Ratamon käsikirjoituksesta vastaa Timo Varpio ja ohjauksesta Veikko Aaltonen.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja