Ennennäkemätön uutuus! 11 suomalaista lähtee kohti tuntematonta seikkailua – tällainen on Myyrä!

Maailman koukuttavin seikkailuformaatti rantautuu Suomeen! Ohjelmassa 11 toisilleen tuntematonta, tavallista suomalaista lähtee juontaja Roope Salmisen johdolla elämänsä seikkailuun Meksikoon!

Yllätyksellisen matkan aikana kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Kilpailijoiden tavoitteena on onnistua yhdessä tehtävissä ja kasvattaa näin rahapottia, jonka seikkailun päätteeksi vain yksi heistä voittaa itselleen.

Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen.

Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä!

– Kyseessä on erittäin iso satsaus, Salminen totesi MTV:n kevään ohjelmien lanseeraustilaisuudessa.

– Meillä on 11 kilpailijaa, jotka lähtivät toiselle puolelle maailmaa Meksikoon kilpailemaan erilaisissa haasteista, jotka vievät heidät todella äärimmilleen sekä henkisesti että fyysisesti. Mitä paremmin he suoriutuvat näistä haasteista, niin sitä enemmän rahaa he pystyvät keräämään yhteiseen rahapottiin, jonka lopulta yksi heistä voi voittaa itselleen , Salminen jatkaa.

Suurin twisti kilpailussa on se, että kilpailijat pyrkivät selvittämään, kuka heidän joukossaan on tuotantoon kuuluva Myyrä.

– Myyrän tehtävänä on yrittää pitää tämä rahapotti mahdollisimman pienenä eli sabotoida näitä tehtäviä ja sitä ryhmää sisältäpäin jäämättä kuitenkin kiinni, Salminen tarkentaa.

Salminen ei ole aiemmin kuvannut ohjelmaa Meksikossa ja juontaja lupaa, että suomalaiset tulevat näkemään ennennäkemätön ohjelma.

– Meillä oli aikamoinen reissu siellä Meksikossa! Salminen toteaa.

Myyrä MTV3-kanavalla tammikuussa 2019.

Lue myös:

    Uusimmat