Morsiuspari otti koirat mukaan häähulinoihin: "Ne ovat meidän perheemme"

Morsiuspari otti koirat mukaan hääjuhlaansa, kertoo Insider.

Yhdysvaltalaiset Jared ja Hana Brickman menivät naimisiin lokakuussa 2021. Juhlissa myös heidän lemmikkikoirillaan oli omat roolinsa.

Häitä juhlittiin Camp Coltonissa Oregonissa. Paikalla oli joukko läheisiä sekä pariskunnan koirat Gumbo, Maple ja Aslan.

Koirat huomioitiin häissä monella tapaa

Jared ja Hana rakastavat koiria ja halusivat rakkaat lemmikkinsä osaksi hääpäivärientoja. Pariskunta tapasi vuonna 2015 avustajakoirakoulutustoiminnan kautta.

Pariskunta valitsi hääpaikaksi ulkoilukohteen, jotta lemmikit pääsivät mukaan. Lisäksi häissä oli koirateemaisia koristeluja.

Koska Gumbo on Hanalle erityisen rakas, se pääsi mukaan juhlallisuuksiin. Se käveli Hanan rinnalla alttarille ja osallistui parin häätanssiin. Seremonian aikana Aslan kantoi sormusta ja Maple oli "kukkaistyttö".

Myös niin sanottuihin first look -kuviin ikuistettiin morsian ja Gumbo-koira. Tästä kuvatun videon pariskunta julkaisi Instagramissa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kosittuani häntä hänen ainoa "ehtonsa" oli se, että hän saisi ottaa nuo kuvat Gumbon kanssa, Jared kertoo Insiderille.

Kuvaussessio ei kuulemma mennyt yhtä jouhevasti, kun mukaan tulivat Maple ja Aslan.

– Kun ne päästettiin irti, Aslan lähti väärään suuntaan, kun se halusi tervehtiä kaikkia näkemiään ihmisiä, pari kertoo.

Persoonalliset häät

Jared ja Hana ovat sitä mieltä, että heidän häänsä olivat juuri heidän näköisensä siksi, että koirat olivat mukana.

– Ne ovat meidän perheemme, he kertovat.

– Niiden läsnäolo teki meidät iloisemmiksi, mutta auttoi myös tekemään juhlista meidän näköisemme.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koirien hyvinvointi kaikkein tärkeintä

Pariskunta muistuttaa, että ennen vastaavia suunnitelmia omistajien pitää pohtia, miten omat koirat reagoivat häähulinoihin. Stressaisiko iso tapahtuma koiria?

– Toinen syy sille, etten ehdota vastaavaa kaikille pareille on se, että meidän koiramme ovat todella hyvin koulutettuja ja siten ne soveltuvat tällaiseen paremmin, Jared lisää.

Häävideot kuvannut Ben Leisman kertoo, että valmistelut ovat kaikkein tärkeintä. Koirista pitää luonnollisesti huolehtia läpi koko päivän ja jonkun pitää esimerkiksi käyttää ne pihalla aamulla. 

Kuinka onnistua hääkuvissa? Katso vinkit:

Näin onnistut hääkuvissa 7:20
Valokuvaajat V-P Kangas ja Milla Vahtila kertovat muun muassa, miten löydät hyvän hääkuvaajan.

Lue myös:

    Uusimmat