Morsian, näin pidät kaasot puolellasi!

Oletko menossa naimisiin? Älä säikäytä kaasoja karkuun käytökselläsi, haluathan heidän olla mukana todistamassa tärkeää päivääsi. Lue vinkit ystävyyden säilyttämiseksi!

Kaasot ovat lähimpiä ystäviäsi, joten älä pilaa hyvää ystävyyttä muuttumalla hirviömorsiameksi sillä sekunnilla, kun olet mennyt kihloihin. Näillä helpoilla vinkeillä varmistat ystävien pysyvän vierelläsi, kun menet naimisiin.

1. Anna heille valinnanvaraa

Olet siis aina haaveillut kaasojesi seisovan alttarilla vaaleanpunaisissa mekoissa? No, voit esittää toiveen värin suhteen, mutta anna jokaisen kaason ainakin valita oman tyylisensä mekko – ja valita se hänelle sopivasta hintahaarukasta. Tavallisesti kaason mekko kustannetaan hääbudjetista, jos sen on oltava tietynlainen. Sama pätee kenkiin: kaasosi juhlivat häitäsi mieluummin, kun tietävät, ettei heidän tarvitse säästää kuukausien palkkaa huippumuodikkaaseen asuun ja valitsemiisi Jimmy Choon korkokenkiin.

2. Älä puhu häistäsi jatkuvasti

Olet oletettavasti ollut ystävä kaasojesi kanssa jo pitkään, joten olet todennäköisesti puhunut monista kiinnostavista aiheista heidän kanssaan jo ennen kuin menit kihloihin. Saat olla huomion keskipisteenä monissa tapahtumissa ennen häitä ja niin sen on oltavakin, olethan morsian. Muista kuitenkin, että kaikissa tapaamisissa sinun ei tarvitse viedä huomiota muilta puhumalla tyllintäyteisistä häistäsi. Kaasoillakin on oma elämä!

3. Älä kiukuttele

Mikä voisi olla nolompaa kuin aikuinen nainen vetämässä raivareita morsiuskimpusta, kaasojen katsoessa kiusaantuneina muualle ja teeskennellen, etteivät he tunne tätä sekopäisesti käyttäytyvää naista? Älä missään tilanteessa ala kiljua tai hyppiä tasakäpälää kaasojesi edessä. Jos olet räjähtämäisilläsi jostain asiasta, poistu tilanteesta ja karkaa vaikka vessaan tuulettamaan oloasi. Kun kerran kilahdat, et saa tekoasi takaisin ja vaikka ystäväsi eivät mainitsisi asiasta enää, he eivät todellakaan tule unohtamaan sitä.

4. Pysy tyynenä

Kun hääpukusi saapuu, vanno pysyväsi tyynenä ja valmistaudu kommelluksiin, koska niitä sattuu aina. Sinulla ei ole mitään syytä kohdella kaasoja kuin roskaa ja rutista heille olevasi ärsyyntynyt hääpäivänäsi koittavasta vesisateesta. Älä sekoa, jos kaaso on vahingossa ostanut väärän väriset kengät tai nukkunut pommiin varaamastaan kampaaja-ajasta. Muista, että sinulle on tärkeämpää saada tämä henkilö osaksi tärkeää päivääsi kuin että kaikki olisi ehdottoman täydellistä.

5. Osoita arvostuksesi

Kirjoita kaasoillesi esimerkiksi kirje, jossa kiität heitä heidän antamastaan ajasta ja vaivasta häidesi eteen. Osta merkitykselliset kiitoslahjat, esimerkiksi jokin kaunis koru, jota käyttäessään he voivat aina muistaa ystävyytenne ja roolinsa häissänne. ”Maailman paras kaaso” -t-paidalle on tuskin käyttöä häiden jälkeen.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja