MM-rallin suomalaisvoittaja yllätettiin historiafaktalla Toyotasta – "Oletko varma?"

Sami Pajarilla hyvin lähellä täydellinen viikonloppu Sardiniassa – ensimmäinen luokkavoitto Toyotan Rally2-autolle 1:52
Sami Pajarilla hyvin lähellä täydellinen viikonloppu Sardiniassa – ensimmäinen luokkavoitto Toyotan Rally2-autolle.

Sami Pajari piti ylivoimaista vauhtia Sardinia MM-rallin WRC2-luokassa viikonloppuna. Samalla suomalaiskuski teki myös Toyota-historiaa. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Puolan MM-ralli 27.–30.6.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Pajari naulasi luokkavoiton 32,3 sekunnin erolla Citroënin Yohan Rosseliin. Suomalaisella oli varaa jopa varmistella, sillä hän lähti päätöspäivään lähes minuutin johdossa. 

Toyotan Rally2-autoa Printsportin listoilla komentava Pajari piti viikonloppuna "hyvin lähelle täydellisenä". 

– Kyllä siellä oli tiettyjä pikku mutkia matkassa, mutta niin on varmaan tällaisessa rallissa kaikilla. Pakko olla kyllä tosi tyytyväinen tuosta, Pajari kommentoi MTV Urheilulle. 

Kun toimittaja Tomi Tuominen huomautti Pajarille, että kyseessä on ensimmäinen luokkavoitto Toyotan Rally2-autolle MM-rallissa, suomalaiskuski yllätettiin. 

– Oletko varma? Pajari vastasi. 

Pajari viittasi siihen, että Jan Solans oli WRC2:n MM-sarjaa ajaneista kuljettajista nopein Toyotan Rally2-autolla kolme viikkoa sitten Portugalissa. Tuolloin Solansin edelle ehti kuitenkin Rally2-kuskeista vielä Citroënin Nikolai Grjazin, joka ei ajanut kuitenkaan Portugalissa pisteistä. 

– Ahaa, no sittenhän se meni ihan hyvin, Pajari heitti. 

Pajarin ja Oliver Solbergin välillä oli sama tilanne viime kauden Suomen MM-rallissa. Pajari oli tuolloin WRC2-luokan ykkönen, mutta Solberg oli nopein Rally2-kuljettaja. 

Mitä mieltä Pajari on Toyotan Rally2-autosta tällä hetkellä? Kuuntele suomalaisvoittajan kommentit kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta. 

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat