MM-kisojen sensaatio hämmästyttää jälleen! Nämä kuvat eivät olisi mahdollisia missään muualla

Japani yllätti jalkapallomahti Saksan täysin – miten jalkapallokääpiö onnistui kaatamaan jättiläisen? 3:48
Japani yllätti jalkapallomahti Saksan täysin – miten jalkapallokääpiö onnistui kaatamaan jättiläisen?

Japanilaisten poikkeuksellinen juhlimiskäytös jalkapallomenestyksen takia on noussut maailmalla otsikoihin, ja nimen omaan positiivisesti.

Viimeisin japanilaisten tempaus näkyy videolla, kun iloiset kannattajat juhlistavat sensaatiomaista Saksa-voittoa kaduilla Japanissa. Japanilaiset tekevät juhlimisensa kuitenkin japanilaiseen tapaan erittäin kohteliaasti liikennettä häiritsemättä. Kansanjoukko odottaa, että valot vaihtuvat jalankulkijoille vihreiksi, ennen kuin he ryntäävät kaduille riemuitsemaan.

Japanilaisten juhlinta kotimaassa ei suinkaan ole ainoa asia, mikä on noussut esiin. Monet huomasivat heti voitokkaan Saksa-ottelun jälkeen japanilaiskannattajien toimet stadionilla, kun he siivosivat oman katsomonlohkonsa putipuhtaaksi.

Myös Japanin maajoukkueen toiminta on ihastuttanut fanien tavoin. Joukkue jätti pukuhuoneen todella siistiin kuntoon, kuten alla olevasta kuvasta voi ihastella.

Japanilaisfanit ihastuttivat käytöksellään jo vuoden 2018 kisoissa.

Nousevan auringon maa ei ole ihastuttanut pelkästään katsomoissa ja pukuhuoneissa. Siniset samurait kaatoivat suursuosikki Saksan keskiviikkona lukemin 2–1 ja se on vahvasti kiinni jatkopaikassa. Japani kohtaa vielä alkulohkossa Espanjan ja Costa Rican.

Lue myös:

    Uusimmat