Miten Ott Tänakin Hyundai-sopimus vaikuttaa Jari-Matti Latvalaan? Suomalaiskuskin manageri avasi kiinnostavaa tilannetta – "Toyota ei ole vielä valmis päättämään"

Katalonian MM-ralli päättyi Ott Tänakin mestaruusjuhliin 1:49
Videolla kuvaa Katalonian MM-rallin päätöspäivältä.

Ott Tänakin siirtyminen Toyotalta Hyundaille jättää japanilaistalliin yhden ajopaikan vapaaksi. Ilman sopimusta ensi kaudelle olevan Jari-Matti Latvalan manageri Timo Jouhki avasi suomalaistähden tilannetta MTV Urheilulle.

Rallin MM-sarjan ensi kauden kuskipaletti liikahti huomattavasti eteenpäin, kun Hyundai julkisti torstaina tehneensä kahden vuoden mittaisen sopimuksen tällä kaudella mestaruuteen ajaneen Ott Tänakin kanssa.

Toytoan tallipäällikkö Tommi Mäkinen joutuu etsimään ensi kaudeksi autonsa ohjaksiin nyt uuden ykköstähden, kun virolaismestari päätti vaihtaa tallia. Avaako Tänakin lähtö jatkomahdollisuuden jatkosopimusta kärkkyvälle Latvalalle? Sitä ei suomalaisen manageri Timo Jouhki osaa vielä sanoa.

– Sitä on hirveän vaikea sanoa. Ei sitä tässä vaiheessa pysty sanomaan oikeastaan millään tavalla, miten se vaikuttaa. Tommilla on varmasti muuta ajateltavaa tällä hetkellä, että mitä hän tulee tekemään. Totta kai hän on tiennyt tämän asian varmaan jonkun aikaa, Jouhki kommentoi Tänakin siirtoa MTV Urheilulle.

34-vuotiaan Latvalan sopimus Toyotan kanssa päättyy tähän kauteen. Toistaiseksi jatkosopimusneuvottelut Toyotan kanssa eivät ole tuottaneet tulosta, mutta keskusteluja käydään jatkuvasti.

– Ihan normaalitasolla käyty keskustelua kuin aikaisemminkin. Toyota ei ole vielä valmis päättämään siitä, mikä heidän kokoonpanonsa on ensi vuonna. Se liittyy tähän kokonaisuuteen, Jouhki summaa.

Lue myös:

    Uusimmat