Sebastian Ogierilta yllätysveto? Tommi Mäkiseltä kutkuttavaa tekstiä hurjasta WRC-huhusta

Katalonian MM-ralli päättyi Ott Tänakin mestaruusjuhliin 1:49
Videolla kuvaa edellisestä MM-rallista, jossa Ott Tänak varmisti maailmanmestaruuden.

Rallin WRC-sarjassa ensi kauden kuljettajapeli käy tällä hetkellä enemmän kuin kuumana. Sarjan tuoretta maailmanmestaria Ott Tänakia on viety voimakkaasti Toyotalta Hyundaille päin. Tuoreeltaan toinen WRC-tähtikuski Sebastien Ogier on päätynyt villien Toyota-huhujen kohteeksi.

Autosportin lähteiden mukaan Tänakin Hyundai-sopimus olisi jo varma.

Virolaisen lähtö on nostanut kysymysmerkkejä sille, että kuka hänet korvaa? Vai millaiseen ratkaisuun Toyota lopulta päätykään?

Tuorein megahuhu on liittynyt Ogieriin, joka on uhannut lopettavansa WRC-uransa tähän kauteen. Ogierin ja Citroënin välit ovat olleet tulenarkoja, mikä on nostattanut spekulaatioita siitä, että rallin kuusinkertainen maailmanmestari tekisi radikaaleja liikkeitä.

Nyt Toyota-pomo Tommi Mäkinen lisäsi vettä myllyyn omilla kommenteillaan.

– Olen nähnyt hänet (Ogierin) monta kertaa kauden aikana. Hän ei ole ollut kovin iloisen näköinen, Mäkinen sanoo, viitaten Ogierin tyytymättömyyteen.

– Hänen osaltaan asiat eivät ole menneet purkkiin monissa ralleissa tällä kaudella. Kuten jo mainitsin aiemmin, niin olen pelännyt, että hän aikoo lopettaa, ehkä jopa tämän kauden jälkeen.

– Sitä ei kuitenkaan koskaan tiedä, että mitä kaikkea voikaan tapahtua, Mäkinen jatkoi mystisesti Ogierista. 

Lue myös:

    Uusimmat