Miten ihminen pystyy tähän? "Venäjän Hulk" veti 16 tonnia painavaa lentokonetta ja lisäsi maailmanennätykseensä mielettömän juonteen

"Venäjän Hulkiksi" kutsuttu Sergei Agadzhanjan antoi hämmästyttävän näytteen ihmisen fyysisistä kyvyistä. Voimamies teki maailmanennätyksen vedettyään 16 tonnia painavaa matkustajakonetta yksin, eikä tässä suinkaan kaikki: hän puhalsi samalla kuumavesipulloja rikki.

Aiemminkin raskaita kulkuneuvoja raitiovaunua myöten vetänyt Agadzhanjan teki tuoreen temppunsa Kazanin lentokentällä viime perjantaina. Hän veti 16 tonnia painavaa Bombardier CRJ200 -lentokonetta minuutin ja 30 sekunnin aikana 35,4 metriä. Samalla hän puhalsi rikki kolme kolmelitraista kuumavesipulloa – tämäkin oli hänelle aiemmin tuttua – koska venäläinen halusi tehdä ennätyksestään vielä uniikimman.

Temppu tehtiin Venäjällä ensimmäistä kertaa ilman apulaitteita. Agadzhanjanilla oli ainoastaan hihna selässään, ja venäläismiehen jalat tekivät hurjaa työtä. Video suorituksesta on katsottavissa alla.

Ljubertsyssä Moskovan alueella asuva Agadzhanjan kertoi venäläismedian mukaan valmistautuneensa suoritukseen lähes kahden vuoden ajan. Agadzhanjan selvitti voimannäytteidensä kumpuavan urheilullisen elämäntavan ja säännöllisen treenaamisen ohella halusta, ja lisäsi, että "ihmiskropan kyvyillä ei ole rajoja".

Ei ainakaan tällä venäläismiehellä.

Katso video: näin käy voimamiesten painon juontajan käsissä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja